IZMIR HASTA ÇOCUK EVLERI DERNEGI ÇOCUKLARIN UMUDU OLMAYA DEVAM EDIYOR

IZMIR HASTA ÇOCUK EVLERI DERNEGI  ÇOCUKLARIN UMUDU OLMAYA DEVAM EDIYOR

Izmir Hasta Çocuk Evleri Dernegi, kente tedavi için gelen kanser hastasi çocuk ve ailelerinin ücretsiz konakladigi Bornova'daki evin tadilatini tamamladi. Onarimi tamamlanan evin açilisina Izmir Hasta Çocuk Evleri Dernegi Baskani Sevil Ozan, yönetim k

Hayirseverlere çagrida bulunan Baskan Sevil Ozan'a ilk olumlu yanit. Ceylin Kubali’dan geldi. Kubali, çanta, bileklik gibi elisi ürünleri sosyal medya hesabindan satarak elde ettigi gelirin tümünü evin onarimi için bagisladi. Hayirsever Ceylin Kubali, “13 yasindayken beynimde tümör tespit edildi. Hastalik sürecinde zor günler geçirdim. Sagligimi kazandiktan sonra kanser hastasi çocuklari yalniz birakmiyorum. Maddi ve manevi destek vermeye devam ediyorum. Bu amaçla evimde yaptigim esyalari onlar için internetten sattim. Izmir Hasta Çocuk Evleri Dernegi’ne ait evin onarilmasini sagladim. Beni en zor günlerimde yalniz birakmayan dernek baskanimiz Sevil Ozan ve aileme çok tesekkür ederim” dedi.

Izmir Hasta Çocuk Evleri Dernegi Baskani Sevil Ozan, dernege ait dokuz evden bugüne kadar 18 kanser hastasi ve ailesinin tedavi süresince ücretsiz olarak konakladigini söyledi. Bornova'daki evlerini Izmir'de 30 Ekim'de meydana gelen depremin ardindan onarma karari aldiklarini hatirlatan Ozan, 'Evimizi yeniden yaptik. Tadilatinin giderlerini bagisçilarimizla karsiladik. En büyük katkiyi ise bize Ceylin verdi. Evimizin onarim bedeli 85 bin lira tutuyordu. Bu bedelin yüzde 85'i onun eliyle yaptigi ve sosyal medyadan satisa sundugu esyalardan elde ettigi gelirle oldu. O aslinda bize her konuda örnek oluyor' dedi.

CHP Bornova Kadin Kollari Baskani Duydu Bölük de, çocuklarin ve ailelerinin sagligi ve mutlulugu için maddi ve manevi her türlü destegi vermeye hazir olduklarini söyledi.