IZMIR ILÇELERINDE UYUSTURUCU OPERASYONU!

IZMIR ILÇELERINDE UYUSTURUCU OPERASYONU!

20 gözalti var!

Izmir'in Bayindir, Bergama, Beydag, Çesme, Foça, Dikili, Menderes. Menemen, Ödemis, Kemalpasa. Seferihisar, Torbali, Tire ve Kiraz ilçelerinde, bir hafta içerisinde jandarma ekipleri tarafindan gerçeklestirilen operasyonlarda çok sayida uyusturucu madde ele geçirilirken, olaylarla ilgili 20 süpheli gözaltina alindi.

Il Jandarma Komutanligi ekipleri, uyusturucu madde ticareti ve kullaniminin önlenmesi maksadiyla 6-13 Agustos 2021 tarihleri arasinda; Bayindir, Bergama, Beydag, Çesme, Foça, Dikili, Menderes, Menemen, Ödemis, Kemalpasa, Seferihisar, Torbali, Tire ve Kiraz olmak üzere toplam 14 ilçede operasyonlar gerçeklestirdi. Jandarma Narkotik Timleri, narkotik köpekleri ve drone destekli gerçeklestirilen operasyonlarda, ormanlik alan içerisinde yasa disi olarak ekili vaziyette toplam 2 bin 459 kök kenevir bitkisi, 2 bin 708 gram kubar esrar, 23 adet sentetik hap, 3 gram bonzai, 2 adet av tüfegi ve 20 adet av tüfegi fisegi ele geçirildi.

Olaylarla ilgili 20 süpheli gözaltina alinirken, süpheliler hakkinda gerekli yasal islem baslatildigi bildirildi. (k:sondakika)