IZMIR IYI PARTI IL TESKILATI SAHAYA INDI

IZMIR IYI PARTI IL TESKILATI SAHAYA INDI

IYI Parti Izmir Il Teskilati saha çalismalarina basladi.


Izmir Iyi Parti Il baskani Hüsmen Kirkpinar ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe ilçe, köy köy çalismalarini sürdürüyor.

Gittigi her ilçe ve köyde halkin sorunlarini dinleyip, sikayetlerini not aldi. Iyi Parti yöneticilerinin esnafindan köylüsüne ilgi ile karsilandigi gözlendi.

Iyi Parti Izmir Il Teskilati baslattigi saha çalismasinda dün Menemen ve Foça ilçelerini ziyaret etti. Foça Iyi Parti Ilçe Teskilati Baskani Bilgin Sahin ile esnaf ziyaretinde bulundu.

HÜKÜMETIN YANLIS TARIM POLITIKALARI KÖYLÜYÜ ÜRETEMEZ NOKTASINA GETIRMISTIR

Genel yayin yönetmenimiz Hayrettin Yildirim’in “Foça ziyaretinden önce ugradiginiz Menemen köylüsünden ve Menemen Ovasi ile ilgili izlenimleriniz nelerdir?” sorusu üzerine Hüsmen Kirkpinar,” 2 yildir iktidarda bulunan Ak Parti ülkeyi getirdigi durumu bilmeyen yok gibi. Ülkemiz kötü yönetilmektedir. Ve bunun sonuçlari da halkimiza yansimaktadir. Buraya gelmeden önce Menemen Ilçe Teskilatimiz ile Menemende çalismalar yaptik. Tarim kenti olan Menemen’de köylümüzün dertlerini dinledik. Hükümetin yaptigi yanlis uygulamalar köylümüzü üretemez noktasina getirmistir. Güzelim Menemen ovasi hak ettigi verimlilige ulasamamaktadir. Bunun nedeni hükümetin yanlis tarim politikalaridir. Bu durum köylümüzü farkli arayislara itme noktasina getirmistir.ve biz iktidara geldigimizde öncelikle Menemen Ovasini rantçilardan, yagmadan kurtaracagimizdan hiç kimsenin süphesi olmasin.” dedi. 


KIRKPINAR SOYLU VE ÖZDAG ARASINDAKI TARTISMAYA DAIR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Hüsmen Kirkpinar sözlerine söyle devam etti,” Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile Zafer Partisi genel baskani Ümit Özdag arasinda gelisen polemige de degindi. Süleyman Soylu’nun televizyon programinda yaptigi açiklamalar ile ilgili Kirkpinar,” Öncelikle Süleyman Soylu’nun yaptigi açiklamalari tasvip etmek mümkün degildir. Akabinde Ümit Özdag’in yaptigi da benzer ifade seklidir. Türkiye Cumhuriyet Devleti 1000 yillik kadim bir gelenekten gelmektedir. Devlet adabi dili denen bir sey vardir. Her ikisini de ayipliyorum. Sokak agzi ile diyemeyecegim, iki vatandasin bile  kavga ederken birbirlerine sarf etmeyecegi küfürlerine, hakaretlerine, üzülerek televizyon  ekranlarinda izlemek zorunda kaldik. Suan da burada o tümceleri agzima almayi vatandaslarimizdan ve arkadaslarimizdan ar sayarak bile dile getiremem. Ayipliyorum, yadirgiyorum, kiniyorum.” ifadelerini kullandi.