IZMIR LÖSEV ILE SENLENDI

1998 yilindan bu yana tüm lösemili ve kanser hastalarinin yaralarini saran, dar günlerinde yanlarinda olan ve onlarin her zaman arkalarinda duran LÖSEV'in ülkemize armagan ettigi 2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi kapsaminda Izmir'de düzenlenen o

Gündem 9.11.2021 15:06:53 0
IZMIR LÖSEV ILE SENLENDI

2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi kapsaminda Izmir LÖSEV tarafindan Gündogdu Meydani’ndan Cumhuriyet Meydani’na kadar düzenlenen kortej ve Üçkuyular Vapur Iskelesi’nden baslayan körfez turu, Izmirlilerden yogun ilgi gördü

1998 yilindan bu yana tüm lösemili ve kanser hastalarinin yaralarini saran, dar günlerinde yanlarinda olan ve onlarin her zaman arkalarinda duran LÖSEV’in ülkemize armagan ettigi 2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi kapsaminda Izmir’de düzenlenen organizasyon, senlik havasinda tamamlandi. Izmir Gündogdu Meydani’nda yaklasik 500 kisi ile baslayan kortej, bando, palyaço ve sihirbaz gösterileriyle birlikte Cumhuriyet Meydani’nda son buldu. Ardindan Üçkuyular Iskelesi’nde beklemekte olan Bergama Nostalji Gemisi’ne bindirilen çocuklar ve aileleri, Izmir Körfezi’nin tadini çikardi. Gemi içerisinde drama ve müzik ekipleri, baloncuk gösterisi ve süper kahraman etkinlikleriyle senlenen çocuklara, Karsiyaka Yeken Kulübü 30 yelkenlisi ile selamlama yapip karnaval tadinda bir gösteri gerçeklestirdi. Selamlamanin ardindan Karsiyaka’dan hareket eden vapur, müzik ve gösteriler esliginde seferini tamamladi.


Hayalim gerçek oldu!

Lösemi ile 7 yasinda tanisan ve suan hastaligini atlatmanin sevincini 2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi’nda doyasiya kutlayan kutlayan Yagiz Murat Bulut, “Çok küçük yasta lösemi ile mücadele etmeye basladim. Ailem, arkadaslarim ve LÖSEV sayesinde suan saglik durumum daha iyi. Hem hastaligimi yenmenin hem de hayatimda ilk defa bir gemiye binmenin sevincini LÖSEV ile yasiyorum. Hayallerim gerçek oldu!” diye konustu.

Kanser hastalarinin çatisi olamaya devam edecegiz

2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi kutlamalari sirasinda konusan Izmir LÖSEV Halkla Iliskiler Koordinatör Yardimcisi Gamze Berçin Edirne, ''Çocuklarimizla bir araya geldigimiz bu etkinligimiz bizim için çok özel. Bugün Izmir ve Usak, Denizli, Aydin çevre illerinden gelen ailelerimiz ve gönüllülerimizle Lösemili Çocuklar Haftasini coskuyla kutluyoruz. Amacimiz löseminin tedavi edilebilir bir hastalik oldugunu ve bu tedavide en önemli ilacin moral oldugunu herkese duyurmak. Çocuklarimizin yüzünde bir tebessüm olusturmak. Hafta boyunca Türkiye genelinde pek çok ilde bu amaçla çalismalar gerçeklestirdik. LÖSEV ailesi olarak, ülkemizdeki kanser hastalarinin üzerinde bir çati olmaya, onlar için kalici çözümler üretmeye, kanserle ilgili farkindalik yaratmaya devam edecegiz.'' dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °