IZMIR MODAYA DOYACAK

2022 yilinin ilk moda organizasyonu olan Izmir Fashion Week'de dört gün boyunca 16 ayri defile sunulmasi planlanirken, moda dünyasinin bir çok ünlü ismi de hafta boyunca etkinliklerle moda severlerle bulusacak.

Yerel 29.12.2021 16:01:44 0
IZMIR MODAYA DOYACAK

20-23 Ocak 2022 tarihinde sekizinci kez düzenlenecek olan Izmir Fashion Week’in basin toplantisi Beyond Otel'de yapildi. 

Bu yil Alsancak’ta Tarihi Tütün Deposu’nda organize edilecek Izmir Fashion Week basin tanitimina Rönesans Ajans Baskani Akif Örük, Ege Giyim Sanayicileri Dernegi (EGSD) Baskani Hayati Ertugrul, Izmir Moda Tasarimcilari Dernegi Baskani Esin Özyigit, Izmir Agora Lions Kulübü Baskani Buket Yitmen, Aldeg Group Baskani Ali Degirmen, Sedimega Yönetim Kurulu Baskani Kerem Güney Avci ve organizasyona destek veren sponsor firma yetkilileri katildi.

2022 yilinin ilk moda organizasyonu olan Izmir Fashion Week’de dört gün boyunca 16 ayri defile sunulmasi planlanirken, moda dünyasinin bir çok ünlü ismi de hafta boyunca etkinliklerle moda severlerle bulusacak. Izmir Fashion Week’in gala defilesini modaci Esin Özyigit yaparken, Izmir Agora Lions Kulübü ve Sedimega destekleri ile hayata geçirilecek geceden elde edilecek gelirin Izmir Hasta Çocuk Evleri’ne bagislanacagi ifade edildi.

Ertugrul: “Her yil destek verdik, vermeye devam edecegiz”


Beyond Otel’de yapilan basin toplantisinda bir konusma yapan EGSD Yönetim Kurulu Baskani Hayati Ertugrul, uzun yillardir yapilan ve Izmir’in önemli moda etkinliklerinin basinda gelen Izmir Fashion Week’e destek olmaktan dolayi mutlu olduklarini söyledi. EGSD olarak Izmir’deki moda ve tasarim ile ilgili projelere destek verdiklerini söyleyen Ertugrul, “Kentimizin tasarim kenti olarak anilmasi için bu gibi etkinlikler önem tasiyor. Her sene bu organizasyonun yaninda olduk, bundan sonra da olmaya devam edecegiz” dedi.

EGSD Baskani Ertugrul, “Son gün kapanis defilesinin gelirinin Hasta Çocuk Evleri’ne bagislaniyor olmasi, moda haftasina ayri bir anlam katiyor. Tüm sponsorlara ve bu süreçte bu etkinligin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Basin tanitiminin sonunda ise gazetecilere mini bir defile sunuldu.




Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °