IZMIR SAGLIK ÇALISANLARINA IHH'DAN MORAL DESTEGI

IIH Insani Yardim Vakfi Izmir kadin kollari ekipleri, Covid 19 virüs salginindan dolayi saglik personellerine gösterdikleri büyük fedakarliklar ve özveri için tesekkür ederek elleriyle hazirladiklari kumanyalari Izmir Buca Seyfi Demirsoy Egitim ve Arast

Gündem 14.01.2021 10:38:57 0
IZMIR SAGLIK ÇALISANLARINA IHH

IHH Insani Yardim Vakfi, tüm dünyayi etkisi altina alan Koronavirüs salgin hastaliginin etkilerine karsi çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Özellikle yurt içine agirlik vererek faaliyetlerine devam eden IHH, ayni zamanda yurt disindaki ihtiyaç sahiplerine de hayirseverlerin yardimlarini ulastirmaya devam ediyor. Yurt içinde IHH, sadece yardim dagitmakla kalmiyor, özellikle saglik personellerinin moral ve motivasyonunu diri tutabilmek için de çalismalar gerçeklestiriyor. Bu kapsamda IHH Izmir kadin kollari temsilcisi Elif Sagiroglu ve ekipleri, gece gündüz vatandaslarimiz için çalisan Buca Seyfi Demirsoy  Egitim ve Arastirma hastanesi Bashekimi Doç. Dr. M. Yekta Öncel ve beraberindeki saglik personellerine tesekkür etmek için hazirladiklari  hediye paketlerini teslim ettiler.

“Çok yogun tempoda çalisiyorlar”

“Amacimiz onlara bu zor dönemde yaptiklari çalismalar için moral destegi saglamak” diyen IHH insani yardim vakfi Izmir sube baskani Rasim Çalar açiklamalarini söyle tamamladi:

“Ülkemizdeki Covid 19 virüs salginindan dolayi saglik personellerimizin ve saglik çalisanlarimizin çok yogun tempoda çalistiklarini görüyoruz. Biz de IHH Insani Yardim Vakfi olarak onlara küçük bir hediyede bulunmak istedik. IHH gönüllüsü kadinlarimiz kendi elleriyle hazirladiklari kumanya paketlerini  saglik çalisanlarimiza teslim edip gayretlerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °