"IZMIR SANA KANIM FEDA'' ILE REKORA

Atatürk Ilk ve Ortaokulu 21 Mart 2022'de "Izmir Sana Kanim Feda" kan bagisi kampanyasi düzenleyecek.

Yerel 14.03.2022 16:01:20 0

Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdigi duyarlikla defalarca adindan söz ettiren Atatürk Ilk ve Ortaokulu, pandemi döneminde daha da artan kan ihtiyacina çözüm olmak adina sosyal sorumluluk projesi baslatti.

Gönüllü kan bagisinin önemi konusunda ögrencilerin bilinçlenmesini saglamak ve düzenli bagisçi sayisini arttirmak amaciyla kan bagisi kampanyasi düzenleyen Atatürk Ilk ve Ortaokulu bu kampanya ile Türkiye Kan Bagis Rekorunu da ele geçirmeyi hedefliyor.

"Izmir Sana Kanim Feda Projesi" kapsaminda Izmir Il Milli Egitim Müdürlügü, Aliaga Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, Türk Kizilay Izmir Subesi ve Atatürk Ilk ve Ortaokulu tarafindan organize edilen kan bagisi kampanyasi 21 Mart 2022 Pazartesi günü saat 08:00-23:30 arasinda gerçeklestirilecektir.

Atatürk Ilk ve Ortaokulu bahçesinde gerçeklestirilecek kan bagisi kampanyasina tüm Aliagalilar davet edildi. Atatürk Ilk ve Ortaokulu Müdürü Habbip bilgiç;" Kan bagisinda Türkiye rekorunun kirilabilmesi adina, yapilacak  bu kutsal göreve ayrica destek olmak için Aliaga'da yasayan vatandaslarimizi okul bahçemize davet ediyoruz. Haydi Aliaga! Hep beraber rekora, hep beraber kan bagisina!" dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °