"IZMIRBIZIM” DIYEREK BINLERCE TIVIT ATTILAR

"IZMIRBIZIM” DIYEREK BINLERCE TIVIT ATTILAR

MHP "IzmirBizim” Dedi Dario'dan Ayhan Isik'a Metin Oktay'dan Çolpan Ilhan'a #IzmirBizim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Izmir Il Baskanligi “IzmirBizim” Gündem çalismasi yapti. Izmir’in Emir Çaka Bey tarafindan fethinin 940. Yili dolayisiyla Il Baskani Veysel Sahin tarafindan “IzmirBizim” tabelasiyla atilan “Izmir Pagosçularin olmayacak” tviti Türkiye gündemine girdi. Gündem tivitlerinde Izmir’i bütün yönleriyle ele alan Izmirli MHP’liler Izmir’in Türk, Atatürk ve Cumhuriyet sehri olduguna dair tvtler atti.

Izmir’in Emir Çakabey tarafindan fethinin 940. Yili kutlanirken MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin’in konu ile ilgili olarak attigi “IzmirBizim” tabelali tivit Türkiye gündemine girdi. Partililer ve Ulusalci Izmirliler tarafindan benimsenip desteklenen IzmirBizim etiketi tivit kisa zamanda Izmir ve Türkiye gündeminde yerini aldi. Il Baskani Veysel Sahin Yüzbasi Serafettin Bey’in Izmir Hükümet Konagi’a çektigi Bayragimizin fotografiyla “Emir Çaka Bey’in 940 Yil önce Türk sehri yaptigi, Hasan Tahsin’in ilk kursunu attigi, Mustafa Kemal’in kurtarilmasini Ülkü edindigi sehir Pagosçularin olmayacaktir. #IzmirBizim” tiviti ile baslayan gündem çalismasi kisa zamanda Izmir’den çok genis bir çerçevede destek gördü.

Dario Moreno’dan Metin Oktay’a,  Ayhan Isik’tan Adnan Saygun’a, Çolpan Ilhan’dan Resat Nuri’ye…


Izmir’i bütün degerleriyle gündeme tasiyan MHP Izmir Il Teskilati hem Izmir’in milli degerlerine hem de Izmir’in ve Izmirlilerin marka olmus degerleri “IzmirBizim” tabelasiyla gündeme getirdi. Konu ile ilgili konusan Il Baskani Veysel Sahin, “Izmir bütün degerleriyle bizim sehrimiz diyerek bunu bütün yönleriyle ele almak istedik. Izmirli hemsehrilerimiz tarafindan destek görmesi de bizi mutlu etti. Pagosçular  bundan gereken dersi almalidir. Bedeli 940 yil önce kanla ödenen ve Mustafa Kemal Atatürk’ün düsma ayagi basamaz dedigi Izmir’e Yunan isim verenler herhalde mesajimizi almistir” Dedi. MHP Izmir’in Ar-Ge Komisyonu olarak hazirlanan Izmir’in degerleri içerikli tivitler binlerce etkilesime sebep oldu. Tivitler içinde en dikkat çekici olanlar “Dario Mereno, Atilla Ilhan, Ayhan Isik, Çolpan Ilhan, Metin Oktay, Zübeyde Hanim, Resat Nuri, Firat Yilmaz Çakiroglu, Fethi Sekin, Izmir’in spor kulüpleri, antik sehirler, Hasan Tahsin, Gevrek ve Boyoz” paylasimlariydi. Alevi sünni kardesliginin de islendigi tivitler çok sayida reetweet aldi. 

Atatürk’lü Tvitler

Gündem çalismasinda en çok vurgu yapilan Tvitlerin basinda yine il baskani Sahin’in Atatürk’ün “Bütün dünya duysun ki Efendiler; artik Izmir kirli ayagin üzerine basamayacagi kutsal bir topraktir” içerikli paylasimi oldu. Yüzlerce kisi tarafindan paylasilan tivitin görselinde de kalpakli Atatürk resmi yer aldi. MHP’in 30 ilçe teskilatininda kendi ilçelerinin ön plana çikan degerleriyle paylasimlar yaptigi “#IzmirBizim” çalismasi Izmirliler tarafindan da begeni ve retveetlerle desteklendi.