Tarih: 30.04.2022 12:52

IZMIR'DE BAYRAMDA TOPLU ULASIM ÜCRETSIZ

Facebook Twitter Linked-in

Izmir’de Ramazan Bayrami’nda toplu ulasim ücretsiz olacak. Arife günü ve bayramin ilk iki günü mezarliklara özel ESHOT otobüs seferleri de yapilacak.

Izmir Büyüksehir Belediyesi’ne bagli ESHOT, IZULAS, Metro, Tramvay ve IZDENIZ ile TCDD-Büyüksehir ortakligiyla isletilen IZBAN, Ramazan Bayrami’nda ücretsiz hizmet verecek.

ESHOT otobüs seferleri, bayram süresince pazar günü çalisma programina göre yapilacak. Orman köyü hatlari da çalisacak. ESHOT Genel Müdürlügü, arife günü ile bayramin ilk iki günü mezarliklara, özel seferler de yapacak. Önceki bayramlarda 12 olan mezarlik hatlarina, üç yeni hat daha eklendi. Programa iliskin ayrintili bilgilere, https://www.eshot.gov.tr/ internet adresinden ulasilabilir.


METRO VE TRAMVAY SEFERLERI

Izmir Metrosu, arife ve bayram günleri 06.00-12.00 ile 20.00-00.20 saatleri arasinda 7,5 dakikada bir; 12.00-20.00 saatleri arasinda 6 dakikada bir sefer yapacak. Konak Tramvayi’nda gün boyunca seferler 7,5 dakikada bir; Karsiyaka Tramvayi’nda ise 10 dakikada bir olacak.


IZDENIZ’BAYRAM BOYUNCA HAFTA SONU TARIFESI

IZDENIZ’de arife ve bayram günlerinde hafta sonu sefer tarifesi uygulanacak. Öte yandan IZDENIZ, 1 Mayis Pazar gününden itibaren yaz dönemi sefer tarifesine geçecek. Ayrintili bilgilere  https://www.izdeniz.com.tr/ adresinden ulasilabilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —