IZMIR'DE ÇOSKULU 23 NISAN KUTLAMASI

IZMIR

Izmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Cumhuriyet Meydani'nda coskuyla kutlandi.

Izmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'nin resmi kutlama adresi Cumhuriyet Meydani oldu. Cumhuriyet Meydani'nda yapilan törene Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer ile esi Neptün Soyer, Ege Ordusu ve Garnizon Komutani Orgeneral Ali Sivri ile esi Safak Sivri, CHP Izmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Izmir Milletvekili Kani Beko, Izmir Il Milli Egitim Müdürü Mücahit Yentür, Izmir Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, çok sayida yurttas ve ögrenciler katildi.

Tören saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi. Istiklal Marsi'nin okunmasinin ardindan ögrenciler Vali Kösger, Baskan Soyer ile Ali Sivri’ye çiçek verdi. 

ÖGRENCILERIN GÖSTERILERI BÜYÜLEDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari kapsaminda Gazi Ortaokulu ögrencisi Eser Uzun “Hos geldin 23 Nisan”,  Kazim Karabekir Ortaokulu ögrencisi Semanur  Akinci da “23 Nisan” isimli siirleri seslendirdi. Cumhuriyet Meydani’ndaki tören, gösterilerle renklendi. Ögrenciler “Masal Dünyasi”, “Haydi Türkiyem”, “Dogayi Koru", "Insani Sev”, “Bir Nefestir Anadolu” ile “Vatan” isimli dans gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Tören hatira fotografi çekiminin ardindan sona erdi.