KAAN EFE'YE 'EGEDEN' NEFES

Sef Mustafa Dilki' "Egeden" adli bir kitabinin gelirini Kinik'ta yasayan Kaan Efe'nin tedavisi için bagislayacak.

Gündem 28.04.2022 10:08:56 0
KAAN EFE

Sef Mustafa Dilki’nin “Egeden” isimli yemek tarifleri kitabinin geliri SMA Tip1 hastasi Kaan Efe Bebegin tedavisi için bagislanacak.

Sanal çiftinin bebegi Kaan Efe’ye SMA Tip 1 hastaligi teshisi konulmasi ardindan valilik izinli "Kaan Efe’ye nefes ol" kampanyasi baslatildi. Kaan Efe bebegin tedavisi için gönüllüler el ele verip seferberlik ilan etti.

“EGEDEN" KITABININ GELIRI KAAN EFE'NIN TEDAVISINDE KULLANILACAK

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer’i makaminda ziyaret eden, Sef Mustafa Dilki,‘’ Egeden isimli yemek tarifleri kitabi SMA Tip1 hastasi Kaan Efe bebegin bagis stantlarinda, kermeslerinde yerini alacak. Kitabin satisindan olusacak tüm gelir, SMA Tip1 hastasi Kaan Efe Bebegin tedavisi için bagislanacak. Kitap Kaan Efe’nin sifasina katki saglayacak‘’ dedi.

Izmir Dikili’de ki Ayazma Restoran Sefi Mustafa Dilki, Adiyaman’in Besni ilçesinde dünyaya geldi. Mustafa DIlki Kahta'da tamamladigi lise egitiminden sonra Izmir'de yasamaya basladi. Gastronomi alaninda adini duyuran Dilki, 2019 yilinda Türkiye Asçilar Federasyonun düzenledigi yarismada Ege'nin en iyi sefi seçildi. Pandemi döneminde kendi spesiyallerinden olusan  'Egeden' adli yemek kitabi çikararak, herkese hitap edecek menülere kitabinda yer vermistir.


SMA Tip1 hastasi Kaan Efe Bebegin  sagligina kavusabilmesi için baslatilan valilik izinli kampanya kapsaminda, Kinik halki ile birlikte destekte bulunan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer “Sef Mustafa Dilki’nin “Egeden” isimli yemek tarifleri kitabinin gelirinin Kaan Efe Bebegin tedavisi için bagislanacak olmasi toplumsal  birligin ve dayanismanin göstergesidir. Kaan Efe yavrumuzun sagligina kavusabilmesi için, bizler Kaan Efe’nin valilik izinli kampanya kapsaminda sagligina kavusabilmesi için elimizden geleni yapacagiz.

“KAAN EFE YAZIP 6201 SMS ILE DESTEK OLALIM”

Tüm operatörlerden “KAAN EFE” yazip 6201’e göndererek, Instagram üzerinden  ise   https://www.instagram.com/kaanefeyenefesol/ sayfasini takip ederek ve bagis için düzenlenen canli yayinlara da katilarak Kaan Efe’ye destek olabilirsiniz. Valilik izniyle baslatilan bu kampanyada Kaan Efe için birlikte el ele vererek basaracagiz” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °