Kadin Futbolu Takimi Kuruyor

Karsiyaka'nin sessiz amatör spor kulüplerinden birisi olan Karsiyaka Starlari kadin futbolunda büyüme karari aldi.

Spor 2.02.2021 15:44:46 0
Kadin Futbolu Takimi Kuruyor

Katildigi Türkiye Kadinlar Ragbi Sampiyonasi’nda Türkiye Birinciligi, Büyük Erkekler Basketbol Birinciliginde Izmir ikinciligi gibi büyük basarilari elde eden Bostanlispor’un pilot takimi Karsiyaka Starlari Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Avni Erboy su açiklamayi yapti:

“Daha önce tamamen Bostanlispor’un takima giremeyen genç oyuncularinin yetistirilmesi amacinda olan pilot kulübümüz Karsiyaka Starlari’ni 2021 yilindan itibaren kadin futbolunda büyütme karari aldik. Öncelikle alt yapi, genç ve A Takim düzeyinde ekipler olusturacagiz. Daha sonra da Türk Futboluna kadin futbolcu yetistirmek amaciyla Bölgesel Lige katilacagiz. Bunu tamamen Karsiyakali ve kendi bünyemizden yetisen oyuncularimizla gerçeklestirmek istiyoruz.”

Kadin futbol takiminda Bostanlispor’un eski kaptani, A Takim yardimci antrenörü Tolga Aktan’in teknik sorumlu, yine Bostanlispor kaleci antrenörü Emirhan Kurtbogan’in da yardimci antrenör olacagini açiklayan Baskan Erboy, “Karsiyakali futbol oynamak isteyen bayanlari bekliyoruz. 0 544 7351912 numarali telefonu arayabilirler” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °