Tarih: 08.04.2022 15:41

‘KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER' FOTOGRAF YARISMASI SONUÇLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Anadolu Hayat Emeklilik tarafindan 16 yildir düzenlenen “Kadin Gözüyle Hayattan Kareler” fotograf yarismasinin 2022 yili sonuçlari belli oldu. Bu yilki yarismada, 2516 katilimcinin 8682 fotografi yaristi. Türkiye’nin kadinlara özel tek fotograf yarismasi olan “Kadin Gözüyle Hayattan Kareler”in birincisi “Balikçi” adli fotografiyla Esengül Alici oldu. “Beyaz Dans” adli fotografiyla Seval Oral Nurtan ikinci, “Güven” adli fotografiyla Aysen Karadeniz üçüncü olurken, Arzu Ibranoglu, Aylin Isfendiyar Ceylan ve Hediye Topçuogullari da mansiyon ödülüne layik görüldü.

Fotograf: Seval Oral Nurtan 

2007 yilindan bu yana 25 bini askin kadin fotografçinin, 97 bini askin fotografla katildigi “Kadin Gözüyle Hayattan Kareler”, Türkiye Fotograf Sanati Federasyonu (TFSF) danismanliginda 16 yildir kesintisiz olarak düzenlenen tek fotograf yarismasi. Kadinlarin sosyal, kültürel ve toplumsal gelisimine katkida bulunmayi hedefleyen yarisma, onlara kendilerini ve hayata bakislarini özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunuyor.

Fotograf: Aysen Karadeniz

Yarismanin bu yilki seçici kurulunda; Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarimi Bölümü Ögretim Üyesi Prof. Dr. Güler Ertan, fotograf sanatçisi Izzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotograf Bölümü Ögretim Üyesi Prof. Nihal Kafali, Fotograf Sanatçisi Saygun Dura ve Anadolu Hayat Emeklilik Iletisim Müsaviri Nihan Güney yer aldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —