Tarih: 24.05.2022 12:19

‘‘KANAVIÇE'' FOÇA'DA SAHNELENDI

Facebook Twitter Linked-in


Foça Belediye Tiyatrosunun sundugu ‘‘Kanaviçe’’ isimli oyun, 22 Mayis Pazar aksami Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde sahnelendi.

Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz; ‘‘Kuruldugu günden beri harika oyunlar sergileyen Belediye tiyatromuzun bu aksamki Kanaviçe adli gösterimi için Foça Belediye Tiyatrosu ekibine ve yönetmenimiz Erdal Dinçer’e tesekkür ederim.’’ dedi.

‘‘Kanaviçe, insana sabir ve azim verir’’ temasini isleyen oyunda, kanaviçe isleyen kadinlarin ruhsal durumlari yansitildi. Evlerine kapanip kanaviçelerine baglanan ve erkeklerden kaçan 3 kiz kardesin yasadiklarini konu edinen oyun, kardeslerden birinin kisa süren evliliginden dünyaya gelen ve kendileri gibi yetistirdikleri kizin günün birinde bu düzene karsi çikmasiyla gelisen olaylar anlatiliyor.


Turgut Özakman’in yazdigi ‘‘Kanaviçe’’ isimli tiyatro oyununu Erdal Dinçer yönetirken, Tugçe Elif Topcuoglu sahne amirligini yapti. Arzu Demir Yalçin, Çisem Keklik, Günseli Bati, Emine Tekin, Ümit Taslicali ve Yakup Yalçin rol aldi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —