Kanimizla ve Canimizla Yanlarindayiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Izmir Il Baskani Veysel Sahin, "Izmir'de Kizilay ile birlikte yürüttügümüz kan bagisi kampanyasini otuz ilçe teskilatimiz ve gönüllü kuruluslarimiz ile birlikte sürdürüyoruz. Yasadigimiz zorlu günlerde vermemiz ger

Gündem 11.05.2021 15:27:22 0
Kanimizla ve Canimizla Yanlarindayiz

Yasanan salgin sebebiyle parti teskilatinin bir an bile bos durmadigini en uzaktaki dag köyünden en uzaktaki mahallelere kadar girdiklerini söyleyen MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, “Otuz ilçe teskilatimizla gündüz demeden gece demeden insanimizin hizmetindeyiz. Karis karis Izmir’i geziyor, bize kim ihtiyaç duyuyorsa yardimina kosuyoruz. Bu zorlu günleri dayanisma ve paylasimla atlatacak, güzel günlere hep birlikte kosacagiz. Buna inaniyorum” açiklamasini yapti.

Kanimizi da Canimizi da vermeye Haziriz

Bilhassa yardim kolileri ve kan bagisi kampanyasiyla önemli çalismalarin altina imzasini atan MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, “Kizilay’in tükenen kan stoklari aslinda hepimizi yakindan ilgilendiren bir konu. Saglikli yasam hepimizin ihtiyaci olan bir olgu. Bu sebeple kan hepimize lazim. Izmir’de bütün teskilatlarimizla geleneklerimize uygun olarak milli bir dayanisma ortaya koyuyoruz. Takip ediyorum, gündüz demeden gece demeden bütün mensuplarimiz kan vermeye kosuyor. Bu bizim için çok önemli. Ramazan ayinda olmamiz zorluk ortaya koysa da insanimizin dayanisma ruhunu da tam manasiyla ortaya çikariyor. Bütün teskilatlarima, gönüllü kuruluslarimiza ve mensuplarimiza omuz omuza verdikleri mücadele için çok tesekkür ediyorum.  Herkes biliyor ki ülkücü Türk Milliyetçileri her zaman Türk Milleti için kanini da canini da vermeye hazir” açiklamasini yapti.

Yardim Kampanyamiz Sürüyor

Ilçe teskilatlari ile birlikte yürütülen gida yardimi kampanyasina da deginen Il Baskani Sahin, “Bugüne kadar yaptigimiz çalismalarla köylerimizden mahallelerimize birçok ihtiyaç sahibi insanimiza ulastik. Ilçe teskilatlarimiz çok dikkatli ve hassas davraniyorlar. Insanimiza ulasma ve yardim kolilerini dagitma konusunda her türlü hassasiyeti gösteriyoruz. Insallah bu zor günleri atlatacak geçege umutla birlikte yürüyecegiz”

Bayramlasma Törenimiz Yok

Geleneksel olarak Bayramin ikinci günü düzenledikleri Izmir Il Baskanligi Bayramlasma töreninin bu yil yapilamayacagini da sözlerine ekleyen Il Baskani Sahin, “ Dava arkadaslarimizla kucaklasmayi çok özledik, insallah önümüzdeki günlerde bu ayriliklari telafi edecegiz inancini tasiyorum” dedi 





Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °