KARA BIR LEKE

KARA BIR LEKE

Menemen Belediye Meclisinde; Seyrek arazileri ile ilgili 1.600.000m2 lik alanin satis karari maalesef Menemen tarihine KARA BIR LEKE olarak geçmistir

 Mahkeme tarafindan tutuksuz yargilanmasina karar verilen Menemen Belediye Baskani Serdar Aksoy, Ekim Ayi Menemen Belediyesi Meclis görüsmelerine 16’ya 15 oy ile satisina karar verilen Seyrek Köy arazileri ( 1.600.000 metre kare) adina sosyal medya hesabindan bir açiklamada bulundu. Baskanlik makamini hukuk yolu ile tekrar gelecegini ve asamada satisi durdurmak adina yargiya basvuracagini ifade etti. 

Menemen Belediye Baskani Serdar Aksoy;

“Degerli Hemserilerim;

Menemen Belediye Meclisinde; Seyrek arazileri ile ilgili 1.600.000m2 lik alanin satis karari maalesef Menemen tarihine KARA BIR LEKE olarak geçmistir. Menemen; bu karari alanlari hiç bir zaman affetmeyecek. Menemen’in çakil tasini satmadim ve satmayacagim. Millet iradesinin, Menemen Halkinin iradesinin yok sayilmasi mümkün degildir. Halkin iradesi esastir. Bu karari Menemen Belediye Baskani olarak mahkemeye götürecegimi tüm kamuoyuna bildiririm. GIDERAYAK, alelacele alinmis bu karar vicdan sahibi her vatandasimiz için yok hükmündedir” seklinde duygu ve düsüncelerini takipçileri ve Menemen Halki ile paylasti.