Tarih: 16.05.2021 19:57

Karabaglar parklarina son teknoloji araç

Facebook Twitter Linked-in

Son aylarda milyonlarca liralik yatirimla satin alinan asfalt kazima ve serme, çöp kamyonlari, kamyonlar, silindir gibi ihtiyaç duyulan modern araçlara, ot ve çim biçme makinesi de eklendi. Park ve Bahçeler Müdürlügü'ne kazandirilan son teknoloji araç, üzerine farkli ekipmanlar takilabilmesi nedeniyle, kazma ve yükleme isleri de yapabiliyor.

Araç sayesinde genis ve bos arazilerdeki yabani otlar kisa sürede biçiliyor. Paleti sayesinde her türlü arazi yapisina uygun olan araç, alani kisa sürede biçmesi sayesinde hem personelden hem de zamandan tasarruf sagliyor. Devlet Malzeme Ofisi kanaliyla ve yaklasik 650 bin liralik yatirimla satin alinan araç, alanda çalismaya basladi.

 Ihtiyaçlar gideriliyor

 Karabaglar Belediye Baskani Muhittin Selvitopu, yatirim atagini özellikle son aylarda hizlandirdiklarini ve ilçenin ihtiyaç duydugu bir çok araci kentin kullanimina sunduklarini hatirlatti. Bunlar arasinda asfalt kazima ve serme, çöp ve nakliye kamyonlari, silindirler oldugunu belirten Baskan Selvitopu, “Park ve Bahçeler Müdürlügümüze tahsis ettigimiz son teknoloji makine de simdiden ilçemize katki koymaya basladi. Bütçemizi dogru kullanarak, kentimizi güzellestirmek ve vatandaslarimizin yasamini kolaylastirmak için çalismaya devam edecegiz. Araçlarimizin Karabaglar’a hayirli olmasini diliyorum” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —