Karabaglar'a yakisan modern parklar

Karabaglar

Karabaglar'a yakisan modern parklar

Yesil alan çalismalarina ara vermeden devam eden Karabaglar Belediyesi, hem çocuklarin ve yetiskinlerin daha iyi zaman geçirmelerini saglamak hem de kente deger katmasi amaciyla parklarini günümüz kosullarina uygun hale getiriyor.

Bu kapsamda geçen dönem Gazeteci Baris Selçuk ve Tanju Okan basta olmak üzere çok sayida parkini yenileyen Karabaglar Belediyesi, son olarak 5 parki ihale yoluyla modern bir görünüme kavusturdu. Basin Sitesi Mahallesi’nde bulunan Basin Sitesi Parki, Devrim Mahallesi’nde bulunan Hulusi Kentmen Parki, Esenlik Mahallesi’ndeki Ant Parki, Günaltay Mahallesi’nde bulunan Devlet Demiryollari Parki ve Tahsin Yazici Mahallesi’ndeki Kadin Haklari Parki bastan sona yenilendi. 

Karabaglar Belediyesi Fen Isleri ve Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri, zamanla eskiyen diger parklari da yenileme ve yesil alanlarini artirma çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

PLANLI KENTLESME

Karabaglar Belediye Baskani Muhittin Selvitopu, çocuklarin ve yetiskinlerin keyifli zaman geçirecekleri, insanlarin dinlenip soluk alabilecekleri ortamlar olusturmaya çalistiklarini söyledi. Bu kapsamda son günlerde çok sayida parki elden geçirdiklerini belirten Baskan Selvitopu, “Bir yandan ilçemizin planlamasini yaparak modern bir Karabaglar yaratma hedefimize adim adim ilerlerken, diger yandan mevcut yesil alanlarimizi da günümüz kosullarina uygun hale getiriyoruz. Amacimiz tüm yurttaslarimizin nefes alabilecegi, dinlenebilecegi çok sayida yesil alanin oldugu bir kent yaratmak” dedi.