Karaköy Mahallesi Muhtari Serif Çepiç Hayatini Kaybetti

Karaköy Mahallesi Muhtari Serif Çepiç Hayatini Kaybetti

Aliaga'nin Karaköy Mahallesi Muhtari Serif Çepiç (62) hayatini kaybetti. 2019 yilindan bu yana muhtarlik görevini sürdüren Serif Çepiç rahatsizlanarak önce Aliaga Devlet Hastanesi'ne kaldirilmis ve ardindan Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesi'

Aliaga’nin Karaköy Mahallesi Muhtari Serif Çepiç (62) hayatini kaybetti. 2019 yilindan bu yana muhtarlik görevini sürdüren Serif Çepiç rahatsizlanarak önce Aliaga Devlet Hastanesi’ne kaldirilmis ve ardindan Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edilmisti. Burada kalp ameliyatina alinan Serif Çepiç yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Kalp rahatsizligi oldugu bilinen Çepiç biri kiz olmak üzere 3 çocuk sahibiydi.

Karaköy Mahallesi Muhtari Serif Çepiç’in cenazesi Karaköy Cami’nde bugün Ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Karaköy Mezarligina defnedildi. Cenazeye Aliaga Kaymakami Ömer Karaman, Aliaga Belediye Baskan Yardimcisi Serhat Aras, Aliaga Belediye Personel Limited Sirketi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Ali Özkurt, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarlari, Ailesi ve sevenleri katildi.

Aliaga Yörük Türkmen Dernegi Kurucu üyelerinden de olan Serif Çepiç (62) geleneksel Keskek günlerinin taninan ve sevilen öncü isimlerinden biriydi. Serif Çepiç’in ani vefati Aliaga’da üzüntüyle karsilandi.