Tarih: 23.03.2022 12:43

KARIYER FUARINDA ALIAGA BELEDIYESI'NE YOGUN ILGI

Facebook Twitter Linked-in

Aliaga Belediyesi, Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisinin koordinesinde ve Ege Üniversitesi’nin ev sahipliginde düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarina (EGEKAF) katildi. Sanayinin yani sira turizm ve kültürel degerleriyle ön plana çikan Aliaga’nin standina üniversiteli gençler yogun ilgi gösterdi.

Üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumlari ve meslek odalarinin isbirligi ile 21-22 Mart 2022 tarihlerinde organize edilen kariyer fuari Ege Bölgesi’ndeki üniversitelerin ögrenci ve mezunlarina yönelik olarak gerçeklestirildi.

 Fuarda; yatirimlari, modern sehircilik altyapisi ve Izmir’in geneline hitap eden projeleriyle son yillarda marka degeri artan ve Izmir’in yükselen yildizi haline gelen Aliaga’ya ziyaretçilerin yogun ilgisi oldu. Ziyaretçiler, Aliaga’daki yeni yatirimlar, gerçeklestirilen sehircilik projeleri, turizm ve sanayi potansiyeliyle ilgili bilgiler edindi. 


Fuar süresince gençlere Aliaga’nin sadece sanayi degil ayni zamanda modern ve sosyal olanaklari olan bir gençlik ve kültür kenti oldugunu anlattiklarini söyleyen Aliaga Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürü Melis Erkoç, “Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisinin koordinesinde Avrupa’nin en büyük fuari Ege Bölgesi Kariyer Fuari’nda Iki gün boyunca ögrenciler basta olmak üzere ziyaretçilerle bir araya geldik. Çok büyük ilgi gördük. Bu bizi çok mutlu etti. Istihdam Ofisi personelimizle birlikte standimizi ziyaret eden gençlere Aliaga’nin gelisimini, yeni yatirimlari, ilçenin ve bölgenin gelisim potansiyelini, turizm ve kültürel degerlerini anlattik” dedi.


 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —