Tarih: 21.07.2021 16:12

KARSIYAKA BELEDIYESI'NDEN ÖGRENCILERE DESTEK!

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemde ev kiralari ve yurt fiyatlarinda meydana gelen artislar barinma ihtiyaci olan üniversite ögrencilerini kara kara düsündürürken, Karsiyaka Belediyesi memnuniyet yaratan bir karara imza atti. Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay’in talimatiyla alinan karar dogrultusunda, Türkan Saylan Kiz Ögrenci Konukevi’nin ücretine zam yapilmadi. Geçtigimiz yil da konukevi fiyatini arttirmayan Karsiyaka Belediyesi, kisi basi aylik 350 TL ücretle ögrencilere ekonomik, güvenli ve konforlu barinma imkani sunmayi sürdürecek. 

KAYITLAR SÜRÜYOR

Karsiyaka’nin Zübeyde Hanim Mahallesi’nde yer alan ve kayitlarin devam ettigi 4 katli konukevinde, 2’ser kisilik 24 oda ile hizmet veriliyor. Ögrenciler mutfak, bilgisayarli etüt odalari, yemekhane, çamasirhane, dinlenme odasi ve internet olanaklarindan yararlanabiliyor. Isinmanin dogalgazli merkezi sistem ile saglandigi tesiste, revir ve siginak da bulunuyor. Yurt sakinleri 24 saat güvenlikle korunuyor. Minibüs ve otobüs güzergahi ile kampüslere erisimi de oldukça rahat olan tesise, 0232 361 11 82 numarali telefondan ulasilabiliyor.

“GENÇLERIN YANINDAYIZ"

Türkan Saylan Kiz Ögrenci Konukevi’nde, kent disindan gelen üniversite ögrencilerine kaliteli ve güvenli barinma hizmeti sunduklarini vurgulayan Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay “Egitime büyük önem veriyor, egitim yasamlarinin her asamasinda çocuklarimizin yaninda olmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlayisla, ülkemizin içinde bulundugu sartlari göz önüne alarak, geçtigimiz yil oldugu gibi bu yil da konukevi ücretimize zam yapmama karari aldik. Barinma ihtiyacina çözüm arayan ögrencilere Türkan Saylan Kiz Ögrenci Konukevi ile hem ekonomik hem de güvenilir barinma hizmeti sunmaya devam edecegiz” dedi.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —