Karsiyaka Belediyesi'nin anaokullari kapilarini açiyor

Karsiyaka Belediyesi bünyesindeki anaokullari, pandemi nedeniyle verilen aranin ardindan tekrar hizmete açiliyor. Belediye Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü'ne bagli olan Karsiyaka'nin Filizleri, Kardelenler, Ahmet Piristina, Muzaffer Izgü ve Mavibah

Gündem 31.01.2021 19:46:24 0
Karsiyaka Belediyesi

Açilis öncesinde egitim yuvalarinda tüm gerekli koronavirüs önlemleri alinirken, ögretmenler için de Zübeyde Hanim Nikahevi’nde pandemiyle mücadele konulu bir seminer gerçeklestirildi. Anaokullarinda görev yapan ögretmen ve yardimci ögretmenler ile bir araya gelen Izmir Tabip Odasi Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel, salgina karsi uyulmasi gereken önemli kurallari anlatti, sorulari yanitladi. 

SAGLIKLI EGITIM

Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay, çocuklar için saglikli ve nitelikli egitim ortamlari yaratmaya çalistiklarini belirterek “Uzun bir aradan sonra anaokullarimizi açiyoruz. Bu karari, salginin gidisatini ve Karsiyaka’da yeni hasta sayisinin düsük olmasini göz önünde bulundurarak aldik. Çocuklarimizin hiçbir sikinti yasamamasi için gereken her tedbiri uygulayacagiz. Ögretmenlerimiz araciligiyla ögrencilerimizi virüs ve hastaliklar konusunda bilinçlendirip, gelecek yasamlarina da katki saglayacak dogru bilgilerle donatacagiz. Bu anlayisla düzenledigimiz seminerimize katilan ve çok degerli bilgiler paylasan Dr. Nuri Seha Yüksel’e tesekkür ediyorum. Bu tür toplantilarimizin devami gelecek” dedi. 

“KORKUTMADAN KORUYALIM”

Izmir Tabip Odasi Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel de “Önemli olan çocuklari korkutmadan, fazla hissettirmeden gerekli önlemleri uygulamaktir. Bundan sonraki süreçte de tedbirli olmaya devam etmemiz gerekiyor. Ögretmenlerimiz çok önemli ve zor bir is yapiyor. Basarilar, kolayliklar diliyorum” diye konustu.



Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °