Tarih: 30.08.2021 20:31

KARSIYAKA SANAT DERNEGI'NDEN ÖNEMLI KARAR!

Facebook Twitter Linked-in

Karsiyaka Sanat Dernegi Türk Sanat Müzigi Korosu yeni dönem çalismalarina 6 Eylül Pazartesi günü start verecek. Yönetim kurulunun aldigi karara göre, asisiz solist, korist ve saz sanatçilari çalismalara alinmayacak.

Dernegin merkezinin yer aldigi Bostanli Gode Cengiz Tesislerinde 6 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da çalismalarina kaldigi yerden devam edeceklerini belirten koro sefi ve dernegin müzik koordinatörü Erol Gönüldas, “Bu yil daha da iddialiyiz” dedi.

TRT Sanatçisi, kanunda Avrupa çapinda ün yapan, sef Erol Gönüldas yönetiminde çalismalarini açik havada ve tüm korona virüs önlemlerini alarak yapacaklarini, asilarini olan sanatçilardan olusacak koronun bu yil çitayi yükselecegini açiklayan dernek baskan vekili Muhsin Gürmen, “Baskanimiz Avni Erboy ve yönetimimizin verdigi güç, Erol hocamizin önderliginde bu yil çalismalarimizi 6 Eylül Pazartesi gününden itibaren kaldigimiz yerden devam ettirecegiz. Karsiyakali müzik severler basta olmak üzere sarki, türkü söylemek isteyen içinde ah bende bu koroda olsaydim diyen herkesi koromuza davet ediyoruz”  dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —