Tarih: 06.06.2021 15:39

KARSIYAKA'DA KALECI OKULU

Facebook Twitter Linked-in

Bostanli’da Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim futbol sahasinda haftanin 2 günü çalisacak “Karsiyaka Kaleci Okulu”nda Besiktas alt yapisinda kalecilik yapan, Bostanlispor kaleci antrenörü Emirhan Kurtbogan egitimcilik yapiyor.

Bostanlispor Genel Sekreteri Engin Kaymaz, Türk Futbolunda önemli bir sorunun kalecilik oldugunu ve kaliteli kalecilerin az yetistigini ifade ederek, “Biz kulüp olarak Karsiyaka Starlari ile isbirligi yaptik. Her iki kulübünde baskanligi yapan Avni Erboy’un destekleriyle Karsiyaka’da kaleci yetistirmeye karar verdik. Bunun için de kollarimizi sivadik” dedi.

Engin Kaymaz, amaçlarinin Türk Futboluna kalede güven duyulacak ve temeli çok iyi olan kalecilerin yetistirilmesi oldugunu belirterek, “Yetenek sinavina tabi tuttugumuz, içinde kalecilik sevgisi olup da yeteneklerini sinirsiz bulduklarimizi bu okulumuza kayit ediyoruz. Sayi elbette sinirli. Bunun için seçme de yapiyoruz. Katilmak isteyenler 0 544 7351912 numarali telefonumuzdan bilgi alabilirler. Çalismalar Bostanli’da Gode Cengiz Spor Tesislerinde basladi. Yetistirdigimiz kalecileri önce Bostanlispor yarismaci takimlarinda, ardindan da istek halinde Karsiyaka Spor Kulübü’ne verecegiz. Bu ikisi olmazsa olmazimiz” diye konustu. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —