KARSIYAKA'DA ''TOPLUMSAL DÜSÜNCE GÜNLERI'' BASLIYOR

Karsiyaka Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Toplumsal Düsünce Günleri' programi 4-5 Subat 2022 tarihlerinde ünlü isimlerin de konuk olacagi paneller ve  sunumlar gerçeklestirilecek. Konser ve tiyatro gösterileri ise programa renk katacak.

Yerel 1.02.2022 14:24:24 0
KARSIYAKA

Karsiyaka Belediyesi iki gün boyunca devam edecek ‘Toplumsal Düsünce Günleri’ programi düzenliyor. 4-5 Subat 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan programda ünlü isimlerin de konuk olacagi paneller ve  sunumlar gerçeklestirilecek. 

Bostanli Suat Taser Sanat Merkezi’nde gerçeklestirilecek olan programin ilk günü sabah 10:30’da baslayacak. Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskan Yardimcisi Muharrem Erkek’in açilis konusmalarini yapacagi program; yazar Ahmet Serif Izgören’in “Hayata Deger Katmak” baslikli sunumuyla devam edecek. Izgören’in sunumu saat 11.30’da baslayacak. Programin ikinci kisminda “Basin ve Iktidar” konulu panel düzenlenecek. Birgün Gazetesi Genel Yayin Yönetmeni Yasar Aydin, gazeteci-yazar Ridvan Akar ve Aysen Sahin panele konusmaci olarak katilacak. Programin ilk günü aksam saat 20.00’da baslayacak olan Yasemin Göksu konseri ile sona erecek.

PANDEMI HER AÇIDAN ELE ALINACAK

Toplumsal Düsünce Günleri’nin ikinci gün programina Hikmet Simsek Sanat Merkezi ev sahipligi yapacak. Program siirli söylesilerle saat 11.30’da baslayacak. Karsiyaka’nin Siiri baslikli programa sair-yazar Hidayet Karakus, gazeteci-sair Ünal Ersözlü ve sair-yazar Veysel Çolak katilacak.


Programin ikinci kisminda yaklasik iki yildir devam eden Covid-19 pandemisi alaninda uzman kisilerce her açidan ele alinacak. “Her Açidan Pandemi Dönemi” baslikli panele Baskent Üniversitesi Iktisat bölümünden Prof. Dr. Ahmet Sahinöz, Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastaliklari bölümünden Prof. Dr. Esin Davutoglu Senol ve gazeteci-yazar-televizyoncu Irfan Degirmenci konuk olacak.

Aksam saat 20.00’da Ankara Sanat Tiyatrosu “Bir Anarsistin Kaza Sonucu Ölümü” adli tiyatro gösterisini sergileyecek.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °