KARTING KUPALARI SAHIPLERINI BULDU

2021 Türkiye Karting Sampiyonasi ikinci ayagi olan Çözüm Ortagi Karting Yarislari, 10-11 Temmuz tarihlerinde Karya Otomobil Sporlari Kulübü tarafindan Izmir Ülkü Park'ta düzenlendi.

Spor 13.07.2021 19:38:21 0
KARTING KUPALARI SAHIPLERINI BULDU

2021 Türkiye Karting Sampiyonasi ikinci ayagi olan Çözüm Ortagi Karting Yarislari, 10-11 Temmuz tarihlerinde Karya Otomobil Sporlari Kulübü tarafindan Izmir Ülkü Park’ta düzenlendi.

5 ayri kategoride 43 sporcunun katilimina sahne olan organizasyonda, 11 sporcunun mücadele ettigi Mini kategoride birinciligi 10 yasindaki Iskender Zülfikari kazanirken, Mini Kadinlarda ise Zeynep Büyükpinar birinciligi elde etti. Formula Junior'da Emir Tanju ilk sirayi elde ederken, Ayse Çebi en hizli junior kadin olmayi basardi. 16 sporcuyla en kalabalik katilima sahne olan Formula Senior'da Kerem Kahraman kürsüsünün en üst basamagina çikarken, kadinlarda Seda Kaçan birincilik kupasini kaldirdi. Bu yil ilk kez düzenlenen, 9 yas alti sporcularin katilimina açik TOSFED Micro Destek Kupasi'nda 8 yasindaki Can Özler birinciligi kazanan isim oldu.

Bodrum'a 2.lik Kupasi 

Bodrum'da yasayan Teoman Hoskin, oldukça çekismeli geçen yaris sonrasinda ikincilik kupasinin sahibi oldu. Bodrum'un otomobil sporlari kulübü olan Karya Otomobil Sporlari Kulübü baskani Atil Atilgan, Bodrum'da yasayan pek çok çocuk ve gencin otomobil sporlari ile ilgilendigini ve antreman kosullari saglanmasi halinde Bodrum'dan Dünya çapinda basari elde edebilecek sporcularin yetisebileceginin altini çizdi.

Kupalari Boylari Kadar

Yaris sonrasi yapilan törende dereceye giren sporcular ödüllerini, Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, Izmir Gençlik ve Spor Il Müdürü Murat Eskici ve TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya’dan aldilar. Kadinlar klasmanlarinda dereceye giren genç sporculara ise ödüllerini Çözüm Ortagi CEO’su Aylin Özetken, etkinlik koordinatörü Ayça Öztürk ve KAROSK üyesi Nurcan Camci takdim ettiler. Törende en dikkat çekici detay ise özellikle 9 yas alti yarismacilarin kupalarinin neredeyse boylari kadar olmasiydi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °