KILIÇDAROGLU'NUN AÇIKLAMASINA AK PARTI'DEN CEVAP

KILIÇDAROGLU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, partisinin grup toplantisinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in kaçis plani yaptigina dair iddialarda bulundu. Kemal Kiliçdaroglu, 'Bu aksam 22:00'de bir kaçis planinin anatomisini


CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun "Saat 22.00'da bir kaçis planini ifsa edecegim" açiklamasina AK Parti'den çok sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptigi açiklamada "Kiliçdaroglu’nun bugün Cumhurbaskanimiz ve ailesiyle ilgili yaptigi açiklamalari siddetle kiniyoruz. Kiliçdaroglu’nun beyanlari, bir siyaset biçimi degil iftira kampanyasidir" ifadelerini kullandi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'in sosyal medya hesabindan  yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi;

"CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun bugün Cumhurbaskanimiz ve ailesiyle ilgili yaptigi açiklamalari siddetle kiniyoruz. Kiliçdaroglu’nun beyanlari, bir siyaset biçimi degil iftira kampanyasidir. Kiliçdaroglu, simdiye kadar bir sürü temelsiz iddia ortaya atip belge bilgi açiklayacagim dedi. Ancak açiklamalari hiçbir siyasi netice dogurmadi. Tüm bu açiklamalar çevre kirliliginden baska bir sey üretmemistir.

"MILLET KIMIN KAÇTIGINI GÖRMÜSTÜR"

Kiliçdaroglu, Sn Cumhurbaskanimizla ilgili 'kaçacak' ifadesini kullanmis. Bunu daha önce de söylemisti. Ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karsi milletiyle beraber direndigini, kimin de tanklarin yol vermesiyle kaçtigini görmüstür.

BÜROKRASIYI SÜREKLI TEHDIT ETMESI..."

Kiliçdaroglu’nun devlet bürokrasisini sürekli olarak tehdit etmesi, Türkiye Cumhuriyeti devletini islemez hale getirmeye dönük bir tesebbüstür. Bu hiçbir sekilde siyasi bir yaklasim degil, geçmiste örnekleri görülen bir vesayet arayisidir.

Kiliçdaroglu’nun ülkemizi istikrarsizlastirmaya dönük beyanlari, ciliz kalmaya mahkumdur. Bu beyanlar millet odakli bir siyaset anlayisindan yoksundur. Baskalarinin dediklerinin kötü bir tercümesidir.

CHP yönetimi, siyasete nefret yazilimi yüklemeye çalisiyor. Bu CHP’ye gönül vermis vatandaslarimizin hak etmedigi bir durumdur. Nefret siyasetine karsi durmaya kararliyiz.

"CUMHURBASKANIMIZI KIMSE TEHDIT EDEMEZ"

Cumhurbaskanimizi hiç kimse nefret siyasetinin diliyle tehdit edemez. Cumhurbaskanimiza nefret siyasetiyle saldiranlara gerekli karsiligi siyaset ve hukuk temelinde vermeye devam edecegiz…"