KINIK BELEDIYE BASKANI SADIK DOGRUER'DEN EGITIME TAM DESTEK!

KINIK BELEDIYE BASKANI SADIK DOGRUER

"Amacimiz egitime katki sunmak”

Kinik Belediye Baskani Dr.Sadik Dogruer, üniversite sinavi öncesi deneme sinavina giren ögrencilere basarilar diledi. Baskan Dogruer, “Gelecegimiz olan yavrularimizin egitimi için, her zaman elimizden geleni yapacagiz” dedi. 

Kinik Belediyesi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligiyle üniversite sinavina girecek olan lise son sinif ögrencileri için ödüllü deneme sinavi düzenlendi. Ödüllü sinavda, sinav basarisi olarak ilk 3'e giren lise ögrencisine bisiklet ve katilim saglayan diger ögrencilere de sürpriz hediyeler verilecek.

Kinik  Belediyesi ile Kinik Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligiyle düzenlenen  üniversite deneme sinavi , ögrencilerin katilimiyla gerçeklesti.

Yapilan deneme sinaviyla, ögrencilerin pandemi döneminde olusan  kaygidan ve  sinav heyecanindan uzaklasmalari ile birlikte motivasyonun arttirilmasi amaçlaniyor.

“Amacimiz egitime katki sunmak”

Gerçeklestirilen üniversite deneme sinavi öncesinde, Kinik Belediye Baskani Dr.Sadik Dogruer, siniflari dolasarak ögrencilere basarilar diledi.

Kinik Belediyesi olarak,  gelecek nesillere daima önem verildigini vurgulayan Baskan Dogruer, “Ögrencilere yönelik çalismalar sürecek.  Egitim için elimizden geleni yapacagiz. Amacimiz egitime katki sunabilmek. Egitime gerekli katki artarak devam edecek” diye konustu.