KINIK BELEDIYESI ANKARA' DA ''TAM BANA GÖRE'' FESTIVALI'NDE YERINI ALDI

Kinik Belediyesi, Yerel Yönetimler Baskanliginca düzenlenen Tam Bana Göre Festivali'nde açtigi stantta, gençlerle olan projelerini ve Kinik yöresel lezzetlerini sergiledi.

Yerel 22.11.2021 10:06:08 0
KINIK BELEDIYESI ANKARA

Kinik Belediyesi, Yerel Yönetimler Baskanliginca düzenlenen Tam Bana Göre Festivali’nde yerini aldi.

Kinik Belediyesi, Yerel Yönetimler Baskanliginca düzenlenen Tam Bana Göre Festivali’nde açtigi stantta, gençlerle olan projelerini ve Kinik yöresel lezzetlerini sergiledi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in katilimiyla Baskent Millet Bahçesi'nde açilisi gerçeklesen, Tam Bana Göre Festivali'nde, Gençlere yönelik spor, bilim, kültür ve sanat, etkinlikleriyle Kinik Belediyesi de yer aldi. Kinik Belediyesi etkinliklerini sunarken, Kinik yöresel lezzetlerini tanitarak ziyaretçilere keyifli dakikalar yasatti. 


Festivale katilim saglayan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Öncelikle Genel baskan yardimcisi yerel yönetimler baskani Mehmet Özhaseki’ye, Izmir Milletvekilimiz, yerel yönetimler baskan yardimcisi Ceyda Bölünmez Çankiri’ya , Genel Merkez Yerel Yönetimler Gençlik Modellemeleri Ege Bölge Koordinatörü Nuh Dursun Ozan’a tesekkürlerimi sunuyorum. Gençlere yönelik spor, bilim, kültür ve sanat etkinlikleriyle gençlerimizle bulusuyoruz. Onlar bizim gelecegimiz. Gençlerimizle sik sik bir araya geliyor, gençlerin istek ve taleplerine göre fikir ve projelerimizi gerçeklestiriyoruz. Gelecegimiz olan yavrularimiz için çalismaya devam edecegiz.” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °