KINIK BELEDIYESI YAZ KURSLARINA BASLIYOR

KINIK BELEDIYESI YAZ KURSLARINA BASLIYOR

Ögrencilerin egitimine büyük önem Kinik Belediyesi, zihinsel ve fiziksel gelisimlerine katkida bulunmak amaciyla yaz kurslari açiyor. Kinik Belediyesi,Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Halk Egitim Merkezi isbirligi ile ücretsiz yaz kurslari 21 Haziran'

Ögrencilerin yaz tatillerini degerlendirerek, onlari faydali aktivitelere yönlendirmek amaciyla her yil düzenlenen yaz okullari, ögrencilere tatil döneminde farkli branslarda egitim imkani veriyor.

Kinik Belediyesi, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Halk Egitim Merkezi isbirligi ile her yil düzenlenen yaz kurslarinda ögrenciler, eglenceli zaman geçirirken ayni zamanda ilgi alanlarina göre seçtigi branslarda egitim aliyor.

“Saglikli bireyler yetistirmeyi amaçliyoruz”

Yaz okullarini her yil düzenlediklerini söyleyen Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Düzenledigimiz bu kurslarla ögrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelisimlerine yardimci olmayi, saglikli bireyler yetistirmeyi amaçliyoruz. Yaz  okullari, çocuklarimizin sosyallesmesini, iletisim becerilerini gelistirmesini ve kendine güven duygusu kazanmasini açisindan önemlidir” dedi.

Açilan kurslar yogun ilgi görüyor

Kinik Belediyesi, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Halk Egitim Merkezi olarak gençlere ve sporculara ellerinden geldigince destek olacaklarini, imkan saglayacaklarini belirten Baskan Dogruer, “Yaz kurslari büyük  ilgi görüyor. Özellikle yaz aylarinda Belediyemiz, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Halk Egitim Merkezi destegiyle açtigimiz ücretsiz yaz kurslarina ilgi her geçen gün giderek artiyor. Bu ögrencileri, aileleri ve bizleri mutlu ediyor”  diye konustu.

Ücretsiz  yaz kurslari, futbol, voleybol, badminton, halk oyunlari, satranç ve ingilizce branslarinda açilacak olup, ögrencilerin egitimine katki saglayacak.