Tarih: 10.01.2022 09:44

KINIK BELEDIYESI'NDEN ESNAFA CANSUYU

Facebook Twitter Linked-in


Kinik Belediye Baskanligi 2022 yili Ocak ayi meclis toplantisinda AK Parti Grubu’nun verdigi Atik su Altyapi ve Evsel Kati Atik Bertaraf Tesisleri Isyeri Kati Atik Ücreti Tarifesi Önergesi oy birligi ile kabul edildi.

AK Parti Grubu’nun verdigi önerge kapsaminda Kinik Belediyesi 2021 yili Ekim Meclisinde alinan kararla 2022 yilinda uygulanacak olan Atik su Altyapi ve Evsel Kati Atik Bertaraf Tesisleri Isyeri Kati Atik Ücreti Tarifesi, yasanan ekonomik sartlar göz önüne alinarak “Konutlar, Özürlü Aboneler, Firinlar, Pastane Börek ve Unlu Mamuller, Tarim Hayvan Damlari (Küçükbas ve Büyükbas Isletmeler), 70 m² kadar Bakkal, Züccaciye, Fotokopi, Berber, Büfe, Manav, Tuhafiye, Çay ocagi vb. 70 m² - 120 m² arasi Bakkal-Market, 70 m² üzeri Lokantalar, Mandira Süt Isletmeleri, Kasaplar, Kahvehaneler, Lokal, Bilardo salonlari” yerlerini kapsayan Kinik Belediyesi 2020 yili Ekim Meclisinde alinan kararla 2021 yilinda uygulanacak olan Atik su Altyapi ve Evsel Kati Atik Bertaraf Tesisleri Isyeri Kati Atik Ücreti Tarifesine çekildi.

Yasanan ekonomik sikintilarin dayanisma ile atlatilacagina dikkat çeken Kinik Belediye Baskani Sadik Dogruer, “Ülke olarak yasadigimiz bu zorlu süreçte, herkes üzerine düseni yapmalidir” dedi

Baskan Dogruer, tarifenin geri çekilmesinin Kinikli hemserilerini bir nebzede olsa rahatlattigini söyleyerek sözlerine söyle devam etti “Dünyada yasanan ekonomik sikintilar ve pandemi sartlari ülkemizde de toplumun her kesimini ekonomik açidan zorlamaktadir. Bu zor süreci elbirligi ile atlatacagiz. Dayanisma içerisinde ülkenin bütün dinamikleri üzerine düseni yapmali ve imkânlar ölçüsünde vatandasin yaninda olmalidir. Belediye meclisimizde kabul edilen önerge ile hemserilerimizin yükünü bir nebzede olsa hafifletmeye çalistik. Bu örnek uygulama ile dayanismanin güçlenmesini arzuluyoruz. Kinik Belediyesi olarak bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada hemsehrilerimizin yaninda olmaya, yüklerini hafifletmeye devam edecegiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —