KINIK BELEDIYESI'NDEN GENÇLERE ÜCRETSIZ KPSS KURSU

Kinik Belediyesi ve Halk Egitim Merkezi is birligiyle düzenlenen ücretsiz KPSS kursuna KPSS sinavina girmeye hak kazanan gençler yogun ilgi gösterdi

Yerel 20.10.2021 10:44:37 0
KINIK BELEDIYESI

Kinik Belediyesi mezun ögrencilere, Kamu Personeli Seçme Sinavi (KPSS) için ücretsiz kurs düzenledi. Kinik Belediyesi ve Halk Egitimi Merkezi is birligiyle, Saglikli Yasam ve Egitim Merkezinde açilan, ücretsiz Kpss (genel kültür - genel yetenek) kursu ögrencilere ücretsiz egitim alma imkâni sagliyor.

Kinik Belediyesi ve Halk Egitimi Merkezi is birligiyle uzman ögreticilerin ders verecegi KPSS kursu, büyük ilgi görüyor. Egitim için her zaman destekte bulunacagini dile getiren Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “ Kinik Belediyesi Saglikli Yasam ve Egitim Merkezi gençlerin egitimine büyük katki saglayacak.” dedi.


Baskan Dogruer, “Kinik Belediyesi ve Halk Egitimi Merkezi is birligiyle açmis oldugumuz, Kpss (genel kültür - genel yetenek)kursunda, ögrencilerimiz uzman ögreticiler tarafindan egitim aliyor. Gençlerimizin gelecegi için üzerimize düsen her türlü destegi vermeye haziriz. Sinava girecek olan ögrencilerimize basarilar diliyorum.”dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °