Tarih: 01.11.2021 13:53

KINIK CUMHURIYET KONSERINDE COSTU

Facebook Twitter Linked-in

Kinik’ta Cumhuriyet’in ilaninin 98. yili 5 gün süren etkinliklerle coskuyla kullandi. Kinik Belediyesinin düzenlemis oldugu Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri, 5’inci gününde Derya Ulug konseri ile son buldu.

Kinik’ta Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda, 26 Ekim Sali günü Grup Kor Gençlik Konseri ile baslayan bayram etkinlikleri, 27 Ekim Çarsamba günü birbirinden eglenceli etkinliklerin yer aldigi Atatürk çocuklari senligi ile çocuklara Cumhuriyet sevinci yasati.28 Ekim Persembe günü, Kinik Belediyesi Sosyal Tesislerinde satranç turnuvasi ve Sehit Hakan Saginç Anadolu Lisesi ögrencilerinin, Atatürk konulu resim sergisi açilisi ardindan çelenk sunma töreni yapildi. Kutlamalarin devam ettigi 29 Ekim Cuma günü, Kinik Kaymakamligi tebriklerin kabulü sonrasinda Kinik Sehir Stadyumunda Cumhuriyet Bayrami kutlama programi gerçeklesti.


“Kinik’ta Derya Ulug ile Cumhuriyet Coskusu”

Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri 30 Ekim Cumartesi günü, Büyük Türk Bayragiyla Cumhuriyet kortej yürüyüsü ve fener alayi ardindan ünlü sanatçi Derya Ulug Cumhuriyet Konseri ile son buldu. Kutlamalar kapsaminda gerçeklesen Derya Ulug konseri, Kinik halki tarafindan büyük ilgi gördü. Halkin yogun katilim gösterdigi Cumhuriyet konserinde Türk bayraklari gururla dalgalandi.


“Tesekkürler Kinik”
Kinik halki ile birlikte kutlamalarda yer alan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Cumhuriyet,29 Ekim 1923 tarihinde Türk milletine birakilmis en büyük degerdir. Bu yilda her yil oldugu gibi Cumhuriyet coskusunu 5 gün boyunca süren etkinliklerle büyük bir gururla yasadik. Cumhuriyet Bayrami Türk milletinin gurur günüdür. En büyük bayramimiz kutlu olsun. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz sehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygi, rahmet ve minnetle aniyorum. Cumhuriyet’e yarasir sekliyle kutlamalara katilan hemsehrilerimize ve emegi geçenlere tesekkür ediyorum dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —