Tarih: 04.07.2022 10:06

KINIK GENÇLIK MERKEZI GENÇLERIN HIZMETINDE

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor Bakanligi bünyesinde , Bakanlik ve Kinik Belediyesi ortak protokolü ile hayata geçen Kinik Gençlik Merkezi, gelecegin umudu gençleri ve çocuklarimizi spor ve sanat ile bulusturdu.

Gençleri sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirerek serbest zamanlarini degerlendirmelerine yardimci olmak ve çesitli aktiviteler içinde yer almalarini saglayarak sosyal beceriler kazanabilmelerine katki sunmak amaciyla hayata geçirilen merkezde küçük yasta çocuklar ve gençler için her türlü imkâni bulmak mümkün.


Kinik Belediyesi hizmet alani olan 9300 metre arazi içindeki Kinik Gençlik Merkezinde tenis kortlari, basketbol ve hali sahalari mevcut. Gençler bu spor kompleksleri içerisinde Belediye bünyesindeki antrenörleri ve Gençlik Spor Il Müdürlügünün antrenörleri ile birlikte tenis kortlarinda , Basketbol ve Futbol sahalarinda turnuvalar yapma, Tenis , Basketbol, Futbol dersleri alma imkâni buluyor.


Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Hazir durumda olan Kinik Gençlik Merkezi'nde kapali spor salonu, Müzik , drama , akil zekâ oyunlari atölyeleri ,Robotik kodlama ve kitap kafenin bulundugunu söyledi.


Gençlerle gurur duyduklarini belirten Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Spor ve Gençlik Bakanligi ile Kinik Belediyesinin ortak projesi ile yakin zamanda kapali yüzme havuzunu da gençlerin hizmetine sunacaklarinin müjdesini verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —