Tarih: 24.08.2021 10:46

KINIK MUHARIP GAZILER DERNEGI AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Kinik’ta yasayan gazilerin, sosyallesecegi ve bir çati altinda toplanacagi Muharip Gaziler Dernegi Kinik Temsilciligi açilisi genis bir katilimci kitlesi ile gerçeklestirildi.

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer’in hazir bulundugu açilisa Kinik Kaymakami Erol Türkmen, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Genel Baskani Beyazit Yumuk, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Karsiyaka, Soma, Ödemis Baskanlari, Bergama Garnizon Komutani Tank Kurmay Albay Kürsat Güler, Kinik Ilçe Jandarma Komutani Oral Kaymak, Kinik Ilçe Milli Egitim Müdürü Ömer Derelioglu, Ilçe Emniyet Müdürü Bayram Ögüt, Gaziler ve Gazi yakinlari ile davetliler katilim sagladi.

 Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer’in açilis konusmasinin ardindan, ebediyete intikal eden sehitler için saygi durusu ve Istiklal Marsi okundu.


"Gazi Ve Sehit Yakinlari Önceligimizdir”

Baskan Dogruer belediye olarak yaptiklari bütün çalismalarda vefa duygusunun gözetildigini belirterek, "Belediye olarak verdigimiz tüm hizmetlerde gazi ve sehit yakinlarina her zaman öncelik veriyoruz. Aziz sehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize minnet ve sükranlarimi sunuyorum. " dedi.

Açilisin ardindan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Gazileri Kinik Belediye binasinda agirlayarak her zaman kendilerinin hizmetinde oldugunu belirtti.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —