Tarih: 10.04.2021 11:16

KINIK'DA TÜRK POLIS TESKILATININ 176'INCI YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Türk Polis Teskilati’nin 176’inci kurulus yil dönümü ve Polis Haftasi etkinlikleri kapsaminda Kinik Cumhuriyet Meydani’nda tören düzenlendi. Kinik Ilçe Emniyet Müdürü Bayram Ögüt’ün Atatürk Aniti’na çelenk koymasiyla baslayan törende pandemi tedbirleri gözetilerek saygi durusunda bulunulup, ardindan istiklal marsi okundu.

Programa, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer basta olmak üzere degerli emniyet teskilati çalisanlari,  kamu kurumu amirleri ve sivil toplum kurulusu amirleri katilim sagladi.

Günün anlam ve önemine iliskin konusan Kinik Ilçe Emniyet Müdürü Bayram Ögüt, “Türk Polisi olarak Türk Polis Teskilati’nin 176’inci kurulus yil dönümünü kutlamanin gurur ve kivancini yasiyoruz.” dedi.

Baskan Dogruer’den Emniyet Teskilati’na Tesekkür

Törenin ardindan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer emniyet personellerini ziyaret ederek hediyelerini takdim etti.

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Huzur ve güvenligin teminati polis teskilatimiz, dogruluk ve dürüstlük ilkeleri isiginda hukukun ve demokrasinin üstünlügünü, yasalar çerçevesinde hakim kilmak için her türlü gayreti gösterme azim ve kararliligi içindedir. Emniyet teskilatimizin her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarin bu anlamli gününü kutluyor, görevlerini basariyla yerine getirirken sehit olan polislerimizi rahmetle aniyorum. Gazi polislerimize sükranlarimi sunuyor, sabir ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte saglik, mutluluk ve basarilar diliyorum.” diye konustu.

Cuma namazina müteakiben tüm sehitlerin ruhuna Mevlid-i Serif okunmasiyla tören son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —