KINIKLI GENÇLER TIYATRO OYUNUNDA BULUSTU

Kinik Belediyesi "Pembe Aslinda Siyahtir'' adli uyusturucu karsiti tiyatro oyununu ögrenciler ile bulusturdu.

Kültür Sanat 16.03.2022 10:28:20 0
KINIKLI GENÇLER TIYATRO OYUNUNDA BULUSTU

Kinik Belediyesi Kinikli ögrencilere uyusturucu ile ilgili farkindalik yaratmak amaciyla, Kinik Ögretmenevi amfi salonunda Tiyatro Balans Grubu'nun  "Pembe aslinda siyahtir'' adli tiyatro oyununu, Kinikli ögrencilerle bulusturdu.  Kinik Ögretmenevinde sahnelenen tiyatro oyunu büyük ilgiyle izlendi.

Gençlerin madde bagimliligi, sentetik uyusturucu maddelerle mücadele konusunda farkindaligini artirmak için gerçeklestirilen, sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edecegini ifade eden Baskan Dogruer, " Oyunda madde bagimliligi ve madde bagimliliginin zararlari dramatik bir sekilde sahnelendi. Gençlerimizin madde bagimliligi, sentetik uyusturucu maddelerle mücadele konusunda farkindaligini artirmak ve bunlardan uzak durmalari saglamak için egitici çalismalarimiza devam edecegiz'' dedi.


Uyusturucu maddelerle mücadele konusunda farkindaligini arttirmak için gerçeklestirilen gösterim sonrasinda, Kinik Ilçe Kaymakami Erol Türkmen ve Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer gösteriyi yapan tiyatroculara tesekkür ederek, gençlere bu konuda dikkatli ve hassas olmalari yönünde konusmalarda bulundu.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °