KINIKLI ÖGRENCILER ANITKABIR'DE

Kinik Belediyesi tarafindan düzenlenen '' Kültür Bilim ve Üniversite Tanitim Günleri'' kapsaminda Kinikli ögrenciler Anitkabir'i ziyaret etti.

Yerel 17.01.2022 10:33:49 0
KINIKLI ÖGRENCILER ANITKABIR


Kinik Belediyesinin düzenlemis oldugu “Kinik Bilim ve Üniversite Tanitim Günleri” devam ediyor. Kinik Belediyesi tarafindan, Kinikli ögrenciler için düzenlenen “Kinik Bilim, Kültür ve Üniversite Tanitim Günleri” kapsaminda, Kinikli ögrenciler Ankara’da TBMM, Anitkabir, Atatürk Orman Çiftligi, Çankaya Üniversitesi ve Feza Gürsey Bilim Merkezini ziyaret ettiler.

Ikincisi düzenlenen Kinik Bilim, Kültür ve Üniversite Tanitim Günleri kapsaminda, Ögretmenler esliginde 12. Sinif ögrencileri Çankaya Üniversitesini ziyaret etti. Ögrenciler, Kariyer planlari, Üniversite kültürü, olanaklari ve bölümler hakkinda yerinde bilgiler edindiler. Ayni zamanda Kinikli ögrenciler Baskent’in tarihini ve kültürünü ögrenme, gözlem yapma, inceleme, merak duyma becerilerini gelistirme ve merak ettikleri konularla ilgili sorular sorma imkâni buldular.

Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinin gelismesine katki saglamak amaciyla Kinikli ögrencileri Ankara ziyareti sirasinda Ulu Önder Mustafa Kemal ile Anitkabir’de bulusturdu. Ikincisi düzenlenen Kinik Bilim, Kültür ve Üniversite Tanitim Günleri kapsaminda, Anitkabir’i ilk defa ziyaret eden ögrenciler duygu ve gurur dolu anlar yasadilar. Kinik Bilim, Kültür ve Üniversite Tanitim Günleri hakkinda açiklamalarda bulunan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “ Kinik Bilim, Kültür ve Üniversite Tanitim Günlerinin ikincisini gerçeklestirdik. Gençlerimize büyük katki ve motivasyon sagladigini gözlemlemis bulunuyoruz. Bilim, Kültür ve Üniversite Tanitim Günleri program dahilinde devam edecek. ”dedi.


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °