Tarih: 29.11.2021 11:23

KINIKLI ÖGRENCILER ATA'YI ZIYARET ETTI

Facebook Twitter Linked-in

Kinik Belediyesi tarafindan “Kinik kültür bilim ve üniversite tanitim günleri” düzenlendi.

Kinik Belediyesi tarafindan düzenlenen “Kinik Bilim, Kültür ve Üniversite Tanitim Günleri”kapsaminda, Kinikli ögrenciler Ankara’da TBMM, Anitkabir, Atatürk Orman Çiftligi, Çankaya Üniversitesi ve Feza Gürsey Bilim Merkezini ziyaret etme firsati buldular.

“Üniversite Ziyareti”

Kinik Bilim, Kültür ve Üniversite Tanitim Günleri kapsaminda, Ögretmenler esliginde 12. Sinif ögrencileri Çankaya Üniversitesini ziyaret etti. Ögrenciler, Kariyer planlari, üniversite kültürü, olanaklari ve bölümler hakkinda yerinde bilgiler edindiler. Ayni zamanda Kinikli ögrenciler Baskent’in tarihini ve kültürünü ögrenme, gözlem yapma, inceleme, merak duyma becerilerini gelistirme ve merak ettikleri konularla ilgili sorular sorma imkâni buldular.


“Kinikli Ögrenciler Atatürk ile Bulustu.”

Kinik Belediyesi, Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinin gelismesine katki saglamak amaciyla Kinikli ögrencileri Ankara ziyareti sirasinda Ulu Önder Mustafa Kemal ile Anitkabir’de bulusturdu. Anitkabir’i ilk defa ziyaret eden ögrenciler, “Anitkabir ziyareti bizim için çok anlamliydi. Hem hüzünlendik, hem gurur duyduk. Bize bu imkâni sunan Belediye Baskanimiz Dr. Sadik Dogruer’e çok tesekkür ediyoruz.” dedi.

Kinik Bilim, Kültür ve Üniversite Tanitim Günleri hakkinda açiklamalarda bulunan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, ”Amacimiz; üniversite sinavina hazirlanan 12. sinif ögrencilerimizi motive etmek, üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini saglamak, ögretim üyelerinden, üniversite ve bölümler hakkinda bilgi alma imkâni sunmak, ayni zamanda ögrencilerimize baskenti tanitmak. En önemlisi de Anitkabir’i görmeleri, oradaki atmosferi hissetmelerini saglamak. ”dedi.

Baskan Dogruer, konusmalarinda Bilim, Kültür ve Üniversite Tanitim Günlerinin program dahilinde devam edeceginin belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —