KINIKLI ÖGRENCILER "IYI KI VARSIN EREN” DEDI

KINIKLI ÖGRENCILER "IYI KI VARSIN EREN” DEDI

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Trabzon Maçka'da 11 Agustos 2017'de, kahraman askerlerimizin teröristlerle girdigi çatisma esnasinda sehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan ''Kesis

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer Sehit Eren Bülbül'ün hayatini konu alan ''Kesisme; Iyi ki Varsin Eren'' filmini, Kinikli Ögrencilerle birlikte izledi.

 

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Trabzon Maçka'da 11 Agustos 2017'de, Kahraman Askerlerimizin teröristlerle girdigi çatisma esnasinda sehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan ''Kesisme; Iyi ki Varsin Eren'' filmini ögrenciler ile birlikte izledi. 

 

Filmdeki kahramanlik ve vatanseverligin en iyi sekilde izleyiciye aktarildigini belirten Baskan Dogruer, '' Kahramanlik ve vatanseverligi en iyi sekilde anlatan bu filmi ögrencilerimize izletmek gurur verici. Sehit Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik ve Sehit Eren Bülbül basta olmak üzere vatan, millet, bayrak ugruna seve seve canlarini feda eden aziz sehitlerimizi minnet ve rahmetle aniyorum.'' dedi.