KINIKLI ÖGRENCILERE BASKANDAN ASI

Kinik Belediyesi, Kinik Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, Kinik Ilçe Saglik Müdürlügü'nün ortak çalismasi ile düzenlenen asi kampanyasinda 110 ögrenciye covid-19 asisi yapildi.

Gündem 5.10.2021 10:35:41 0
KINIKLI ÖGRENCILERE BASKANDAN ASI

Kinik Belediyesi, Kinik Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, Kinik Ilçe Saglik Müdürlügü, Ögrenciler ve Okul Yönetimi tarafindan covid-19 ile mücadele kapsaminda “Asi Kampanyasi” düzenlendi. Ilçe hifsisihha kurulu karariyla ve ögrenci velilerinin yazili onayi alinarak, 110 ögrenciye covid-19 asisi uygulandi. Okul Idaresince ögretmenlerin, velileri bizzat telefonla arayarak asiya davetleriyle baslayan süreç, Kinik Devlet Hastanesi bahçesinde kurulan asi standlarinda, asi olmayan ögrencilere asi yapilarak tamamlandi.


Covid-19 ile mücadelede asinin önemine deginen Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer ögrencilere asi  yapti.Dr. Sadik Dogruer pandemi ile mücadele kapsaminda maske, mesafe,hijyen ile birlikte asi olmanin büyük önem oldugunu belirterek asi olmayan vatandaslara asi olmalari yönünde çagri da bulundu.


 Dr. Sadik Dogruer , “Ögrencilerimizin, saglikli bir ortamda egitim almalari için asi büyük bir önem tasiyor. Asilama konusunda da herkes asilanmali ki, yüz yüze egitimimiz saglikli bir sekilde yürüsün. Ögrencilerimizin bilinçli bir sekilde bu kampanyada var olmalari çok mutlu edici. Okul idaresi ,saglik grup baskanligi ve hastane idaresinin koordinasyonuyla planli asi uygulamalari devam edecek. Saglikli günlere beraber kavusacagiz.” seklinde konustu.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °