Tarih: 14.09.2021 11:11

KINIK'TA 5. HASAT FESTIVALI ETKINLIKLERI SONA ERDI

Facebook Twitter Linked-in

Izmir'in Kinik ilçesinde, 5incisi düzenlenen Hasat Festivali, çesitli etkinlikler ve Burcu Günes konseri ile sona erdi.

Kinik'in yöresel ürünlerini tanitmak ve Kinik’in Kurtulusunun 99.yili kutlamalari kapsaminda, 5incisi düzenlenen Hasat Festivali, çesitli etkinliklerle coskuyla kutlandi.

Ilk günü trap atisi ile açilisi gerçeklesen 5.hasat festivali, yöresel lezzet Kapya Biber Yemekleri ve Sucahli kavunu, Yayakent karpuzu yeme yarismalari ile devam etti. Yarismanin ardindan, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer ve Ak Parti Izmir Millet Vekili Ceyda Bölünmez Çankiri, yarismaya katilan katilimcilara ödüllerini takdim etti. Hasat festivali çocuk atölyeleri ve çocuk senligi ile ilk gün kapanisini yapti.

Festivalin ikinci günü Atatürk Anitina çelenk sunma töreninin ardindan sehitler için lokma hayri, Kinikli yazar Halil Kanargi’nin kurtulus günü söylesisi, spor müsabakalari ve satranç turnuvasi ile keyifli dakikalar yasandi. Etkinlik finali ise Deniz Olgun’un sunumuyla Kinik Halk egitimi Merkezi ve Bergama Halk Oyunlari Ekibinin gösterisinin ardindan Burcu Günes konseri ile son buldu.

Konsere Ak Parti Il Baskani Kerem Ali Sürekli ,Millet Vekili Yasar Kirkpinar ,Bergama Kaymakami Mahmut Kasikçi ,Il Baskan Yardimcisi Rafet Uslu ,Bergama Belediye Baskani Hakan Kostu ,Kinik Ak Parti Ilçe Baskani Sami Molla Ahmet ,Bergama Ak Parti Ilçe baskani Sebahattin Güzel ,MHP Kinik Ilçe Baskani Adem Dayan ,Bergama Ilçe Baskani Hasan Hüseyin  Engin, belediye Meclis Üyeleri ,yöneticiler,, bürokratlar ,sivil toplum kuruluslari ve Kiniklilar  katilim sagladi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —