KINIK'TA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KADINLAR MATINESI ILE SON BULDU

KINIK

Kinik'ta 4 gün süren 8 Mart Kadinlar günü etkinlikleri kadinlar matinesiyle son buldu.

Kinik’ta kadinlar günü etkinlikleri kapsaminda, 4 Mart Cuma günü Uluslararasi karma sergi, SMA hastasi Kaan Efe’ye Kinik kadinlari nefes oluyor standi ve sanatçi kadinlarla yemek programi ile ilk gün açilisi yapti. 5 Mart Cumartesi günü, Kinik Belediyesi Sakiz Adasi Sosyal Tesislerinde Halk Egitim Kursiyerleriyle Kahvalti programi ardindan, çini, minyatür, kara kalem, yagli boya, parsömen workshop etkinlikleriyle sanatsal faaliyetlere yer verdi.7 Mart Pazartesi günü aksam ise Kinikli sanatçi Firat Tanir sefliginde Kinik Belediye Korosu konseri ile cosku dolu anlar yasatti.

Etkinligin son günü Kinik Belediyesi Delez Yasam Vadisi Sosyal Tesislerinde, 8 Mart Sali günü köy kadinlari kahvalti programi ile baslayip, Kinik Ögretmenevinde halk egitimi merkezi programi ardindan Kinik Belediyesi Yonca dügün Salonunda sanatçi Ecehan Alkan esliginde, kadinlar matinesi ile etkinlik haftasi son buldu.


Kadinlar matinesini ziyaret eden Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Kinikli Sanatçi Ecehan Alkan’a Atatürk tablosu ve çiçek armagan etti.

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Kadinlar çiçektir, anadir, kiz kardestir. Emekleri, fedakârliklari ve sevgi dolu yürekleri ile dünyamizi güzellestiren, aile baglarimizin en kiymetli ögesidir. Öncelikle sehit esleri ve anneleri basta olmak üzere tüm kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutlarim” dedi.

Baskan Dogruer’in, tüm kadinlarin 8 Mart Kadinlar Gününü kutlayarak çiçek armagan etmesinin ardindan haftanin kapanisi yapildi.