KINIK'TA ANNELERE "EVDE GÜVENLI YASAM" SEMINERI VERILDI

KINIK

Kinik'ta Anneler Günü etkinlikleri kapsaminda, is güvenligi haftasi nedeniyle Polyak Madencilik Insan Kaynaklari Direktörü Lerzan Erkan Yamaner tarafindan Kinik Ögretmenevi amfi salonunda Kinikli annelere "Evde Güvenli Yasam" semineri verildi.


Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Anneler günü nedeniyle Kinik Belediyesi Sakiz Adasi Sosyal tesislerinde Kinikli annelerle bir araya geldi.

Kinikli annelerle bir araya gelen Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Varligimizi borçlu oldugumuz, sevgisiyle, merhametiyle ve fedakârligiyla hayatimizda büyük önem tasiyan, öncelikle sehit anneleri basta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.


Konusmalarinda gerçeklesecek olan seminerin konusu evde güvenli yasamin önemini vurgulayan, kendisi de hekim olan Baskan Dogruer, “Meslek hayatimda ev kazalarindan kaynakli karsilastigimiz vakalarin büyük çogunlugu, dikkatsizlik ve tedbirsizlik kaynakliydi. Bunlardan en çok etkilenen çogunluk 0-6 yas çocuklardan olusuyor. Evde yasanabilecek kazalardan korunmak kadar, kaza sonrasinda yapilacak ilk yardim kurallarinin bilinmesi de büyük önem tasiyor. Bu seminer daha güvenli ve bilinçli hareket etme konusunda büyük katki sagliyor’’ dedi.

“POLYAK MADENINE TESEKKÜR”

Polyak Madenine tesekkürlerini dile getiren Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Hayati önem tasiyan degerli bilgilerin yer aldigi Evde Güvenli Yasam seminerini gerçeklestiren Polyak Madencilik A.S.’ye Ilçemiz adina tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kinik Belediyesi Sakiz adasi Sosyal tesislerinde gerçeklesen bulusmanin ardindan Kinikli anneler, Kinik Ögretmenevinde düzenlenen "Evde Güvenli Yasam" seminerine katilim sagladi. Kazalara karsi en iyi önlemin tedbirli davranmak ve ilk yardim bilgisine sahip olunmasi gerektigini vurgulayan seminere Kinikli anneler büyük ilgi gösterdi.