KINIK'TA AVRUPA SPOR HAFTASI ÇESITLI ETKINLIKLERLE KUTLANDI

KINIK

Doga yürüyüsü ve bisiklet turu ile Kinik'ta kutlanan Avrupa Spor Haftasi Etkinligine, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer ve ilçe protokolü katilim sagladi.

Her yil 23-30 Eylül tarihleri arasinda düzenlenen hareketlilik bilinci ve saglikli yasam kültürünü vurgulamak amaciyla spor aktivitelerinin yapildigi Avrupa Spor Haftasi Kinik’ta kutlandi.

Doga yürüyüsü ve bisiklet turu ile Kinik’ta kutlanan Avrupa Spor Haftasi Etkinligine, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer ve ilçe protokolü katilim sagladi.


Avrupa Spor Haftasi Etkinligine katilim saglayan herkesin Avrupa Spor Haftasini kutlayarak, konusmalarinda hareketlilik bilinci ve saglikli yasam kültürüne vurgu yapan Baskan Dogruer, “Hareketlilik bilinci ve saglikli yasam kültürünü vurgulamak amaciyla bir araya geldik. Avrupa Spor Haftasi kapsaminda yasam boyu spor için sporun hayatin tümüne yayilmasi gerekiyor. Çocuklarimizda mutlaka bir spor bransina yönlendirmemiz gerekiyor. Bu çocuklarimizin hem kisisel gelisimi açisindan çok degerli ve önemli.” dedi.