KINIK'TA GEZICI DIS SAGLIGI ARACI HIZMETE DEVAM EDIYOR

KINIK

Kinik Belediyesi, Agiz ve Dis Sagligi Gezici Teshis ve Tedavi araci ile agiz ve dis sagligi hizmetini Kinikli vatandaslarin ayagina götürüyor.

Kinik Belediyesi tarafindan hayata geçirilen “Agiz ve Dis Sagligi Gezici Teshis ve Tedavi araci” projesi ile Kinik’in her mahallesine saglik hizmeti götürülüyor.

2018 yilinin Ocak ayindan bu yana vatandaslara hizmet veren gezici dis sagligi tarama araçlari, kirsalda yasayan ulasim yönünden dezavantajli vatandaslar basta olmak üzere, özellikle; çocuk, yasli, yatalak ve engelli vatandaslara düzenli olarak dis teshisi, tedavisi, dis çekimi ve dolgu tedavileri yapiliyor.

 “Vatandaslar kendi mahallelerinde muayene oluyor”

Agiz ve Dis Sagligi Gezici Teshis ve Tedavi araci hizmet vermeye basladigi andan itibaren, vatandaslar kendi mahallelerinde muayene olma imkânina kavustu.

Gerçeklestirilen hizmetten dolayi Kinik Belediyesi’ne tesekkür eden Mahalle Muhtarlari, “Böyle bir hizmete ihtiyacimiz vardi. Bu kadar yakinimiza kadar gelen, vatandasin muayene olabilecegi böyle bir imkan yoktu. Belediye Baskanimiz Dr. Sadik Dogruer vatandasimizin ayagina kadar bu hizmeti getirdi. Baskanimiza Kinik adina çok tesekkür ediyoruz” diye konustular.

 “Hedefimiz, kirsal mahallelere hizmet götürmek”

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Agiz ve Dis Sagligi Gezici Teshis ve Tedavi aracinin  Kinik  için büyük önem tasidigini dile getirerek, “Birçok hastaligin kaynak noktasi distir. O yüzden hedefimiz; kirsalda yasayan ulasim yönünden dezavantajli vatandaslar basta olmak üzere özellikle çocuk, yasli, yatalak ve engelli vatandaslara düzenli olarak agiz ve dis sagligi hizmeti saglamak. Vatandasimizin ayagina bu saglik hizmetini götürerek , belediye olarak amacimiza ulasmis oluyoruz” dedi.