Tarih: 06.06.2022 12:39

KINIK'TA HAYAT BOYU ÖGRENME HAFTASI COSKUYLA KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in


Hayat boyu ögrenme kültürünün gelistirilmesi, tanitilmasi ve yayginlastirilmasi amaciyla "Hayat Boyu Ögrenme Haftasi" Kinik’ta etkinliklerle kutlandi.

Kinik’ta 3 gün boyunca etkinliklerle kutlanan, “Hayat Boyu Ögrenme Haftasi” kapsaminda düzenlenen çesitli etkinlikler arasinda madalya törenine de yer verdi.

Kinik Ögretmenevi Halk Egitimi Merkezinde açilis kurdelesinin kesimi sonrasi, Kursiyerlerin hazirlamis oldugu karma sergiyle baslayan “Hayat Boyu Ögrenme Haftasi” etkinlikleri 2. Gününde Bale, Müzik Dinletisi ve Kinik Belediye Tiyatrosunun hazirlamis oldugu tiyatro gösterisine yer verdi. Kinik halki tarafindan yogun ilgi gören program, 3. gününde de halk oyunlari, jimnastik ve Taekwondo gösterisinin ardindan, farkli dallarda düzenlenen yarismalarda dereceye girenlere madalya takdim töreni gerçeklesti.


KINIK BELEDIYESI KOROSUNDAN ÇOSKU DOLU ANLAR

Düzenlenen "Hayat Boyu Ögrenme Haftasi" etkinlikleri kapsaminda programin kapanisinda, Kinik Belediye Korosu sahnede yerini alarak Kiniklilara cosku dolu anlar yasatti.


Etkinlige katilan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Egitim çagindaki ögrencilerimizin disinda, diger vatandaslarimizin da ilgi ve kabiliyetleri dogrultusunda, egitim vermeyi amaç bilen, Halk Egitimi Merkezimizin önemini vurgulayan, tanitimi ve bilinirliginin arttirilmasi amaciyla gerçeklesen kutlama programi, bir çok emegi ve egitimin önemini sergiliyordu. Kursiyerlerimize ve ögrencilerimize basarilar diliyorum." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —