Tarih: 10.02.2022 11:08

KINIK'TA KAAN EFE IÇIN BIRLIK ZAMANI

Facebook Twitter Linked-in

Bergama’da yasayan Sanal çiftinin bebegi ayni zamanda Bergama’da saglik memuru olarak Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer ile birlikte çalisan Pasa Mercan’in torunu Kaan Efe’ye SMA Tip 1 hastaligi teshisi konulmasi ardindan baslatilan, Kaan Efe’ye nefes ol kampanyasi kapsaminda Kinik halki seferber oldu.

Kaan Efe Bebegin sagligina kavusabilmesi için baslatilan valilik izinli kampanya kapsaminda, Kinik Pazarinda el emegi ürünlerinin satildigi Kaan Efe’ye Nefes Ol standi kuruldu. Standa Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer ve Ilçe protokolü katilim sagladi.


Kaan Efe bebegin SMA tedavisinde kullanilan Zolgensma ilacina ulasabilmesi adina her zaman destek olacagini belirten Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Bergama’da saglik memuru olarak birlikte çalistigimiz Pasa Mercan abimizin torunu, Kaan Efe yavrumuzun ilacina kavusabilmesi için her zaman destek olacagiz. Yurt disinda gen tedavisinde uygulanan Zolgensma ilaci, simdiye kadar tedavisine kavusan çocuklarda yüzde 96 oraninda olumlu sonuç verdi. Herkesi birlik olmaya davet ediyorum. Instagram üzerinden @kaanefeyenefesol sayfasini takip ederek ve bagis için düzenlenen canli yayinlara da katilarak Kaan Efe’ye destek olabilirsiniz. Valilik izniyle baslatilan bu kampanyada Kaan Efe için birlikte el ele vererek basaracagiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —