KINIK'TA ORMAN HAFTASI ETKINLIKLERI KAPSAMINDA FIDAN DIKIMI GERÇEKLESTI

KINIK

Kinik'ta Orman Haftasi etkinlikleri kapsaminda, çocuklarin doga ile olan baglarinin güçlendirilmek ve farkindalik yaratmak amaciyla, Mert Öztüre Özel Egitim Meslek Lisesinde fidan dikimi gerçeklesti.

Kinik’ta Orman Haftasi etkinlikleri kapsaminda, çocuklarin doga ile olan baglarinin güçlendirilmek ve farkindalik yaratmak amaciyla, Mert Öztüre Özel Egitim Meslek Lisesinde fidan dikimi gerçeklesti.

Mert Öztüre Özel Egitim Meslek Lisesinde isitme engelli ögrenci ve ögretmenleriyle okul bahçesinde 500 adet lavanta, biberiye, servi fidani dikimi gerçeklestirdi. Etkinlik kapsaminda isitme engelli ögrencilere Isaret diliyle 21 Mart Dünya Ormancilik Haftasi ve ormanlarin önemi hakkinda bilgilendirme yapildi.

Orman Haftasi nedeniyle gerçeklestirilen etkinlige, Kinik Kaymakami Erol Türkmen, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Kinik Ilçe Milli Egitim Müdürü Ömer Derelioglu, Bergama Orman Isletme Müdürü Sahin Dönertas, Daire Amirleri, Orman Isletme personeli ve ögrenciler katilim sagladi.


Ögrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçeklestiren Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Bugün rahat bir nefes aliyorsak bunlarin olmazsa olmazi agaçtir. Ormanlarimiz bizim akcigerimiz. Orman Haftasi nedeniyle düzenlenen fidan dikimi etkinliginde emegi geçen herkese, tüm çalisanlara tesekkür ediyorum.” dedi.


Fidan Dikimi sonrasi Mert Öztüre Özel Egitim Meslek Lisesi ögrencileriyle birlikte ögle yemegi yenilmesinin ardindan program sona erdi.