?KINIK'TA ORMAN ISLETME MÜDÜRLÜGÜ ÇALISANLARINA BASARI BELGESI VERILDI

?KINIK

Kinik Belediyesi, Orman Isletme Müdürlügü ekibi çalisanlarina, ormanlarin bakimi ve korunmasi yönündeki çalismalarindan kaynakli basari belgesi verdi.

Kinik Belediyesi, Ormanlarin gençlestirilmesi, bakimi ve korunmasi için göstermis olduklari çabalardan dolayi, Orman Isletme Müdürlügü ekibi çalisanlarina basari belgesi verilmesi için tören düzenledi.

Kinik Belediyesi Delez Yasam Vadisi Sosyal Tesislerinde gerçeklesen törene, Kinik Ilçe Kaymakami Erol Türkmen, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, ilçe kamu kurum amirleri ve Bargama Orman Isletme Müdürü Sahin Dönertas ve çalisanlari katilim sagladi. Gerçeklesen törende Orman Isletme Müdürlügünün ormanlarin gençlestirilmesi, bakimi ve korunmasi ile endüstriye  kazandirilmasi konusunda çalismalariyla vermis oldugu katkilardan dolayi orman isletme müdürlügü çalisanlarina basari belgesi takdim edildi.


Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Ülkemizdeki Orman yanginlarinda özverili bir sekilde çalisan basta Tarim ve Orman Bakanimiz Bekir Pakdemirli’ye, Orman Isletme Müdürlügü ekiplerine ve tüm orman teskilatina, ormanlarimizin gençlestirilmesi, bakimi, korunmasi için göstermis olduklari çabalardan ve ilçemize yapmis oldugu desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Orman sehitlerimize rahmet, minnet ve sükranlarimi sunuyor, yaralanan orman gazilerimize de acil sifalar diliyorum” dedi.